Minibüs ve dolmuştan taksiye dönüştürülen araç şoförleri toplantının yapıldığı binaya taşlarla saldırdı.

Taş ve sopalarla binaya saldıran taksicilere polis biber gazıyla müdahale etti.
Kalabalık arasında kalıp hafif yaralanan 3 kişi, sağlık ekiplerince ambulansta tedavi edildi.
Polis ekiplerince olaylara karıştığı değerlendirilen 2 kişi gözaltına alındı.
"ÜCRETLERİMİZ FAZLA"
KRT TV mikrofonlarına konuşan minibüs ve dolmuştan taksiye dönüştürülen araç şoförleri isteklerini anlattı.
Lüks taksi statüsünde olduklarını belirten şoförler, diğer taksilere göre ücretlerinin fazla olduğunu bu nedenle iş yapamadıklarını ve segment serbestliği istediklerini dile getirdi.
Bu arada, toplantıda ek olarak gündeme sunulan 8+1 araçların taksiye dönüştürülmesi konusu değerlendirilmek üzere alt komisyona sevk edildi.
KRT
TBB Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: "İktidar gideceğini biliyor, çünkü rakibi her geçen gün güçleniyor"
Muş Belediyesi'nde işçilere yüzde 115 zam yapıldı
'Maaşım yok, emekli değilim, kirada oturuyorum, bugün buluyorum yarın bulamıyorum' Peki oyunuz kime 'AKP'ye !'
Temelini Erdoğan’ın attığı projeye 4,5 yıldır çivi bile çakılmadı
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin komisyonda protesto edildi: "Sansürcü başkan"