Yurttaşa her fırsatta şükretmeyi ve tasarruf etmeyi tavsiye eden iktidarın, yurt dışındaki harcamaları hız kesmeden devam ediyor.
İletişim Başkanlığı, yarın İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenleyeceği "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" paneli için kentin önemli noktalarında "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" yazılı kamyonlar tur attı.
Kentin en ünlü meydanlarından Oxford Caddesi'nden yola çıkan LED ekranlı araçlar, Trafalgar Meydanı, İngiltere Parlamentosu, Covent Garden ve Buckingham Sarayı gibi kentin tarihi ve turistik bölgelerinde tur attı.
Araçların üzerinde yazılı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" mesajı, Londra sokaklarında gezdirildi.
İngiltere'de bunlar olurken Balıkesirli yurttaşların bir zincir marketin çöpe döktüğü gıdaları almak için adeta birbirleriyle yarışa girdiği görüntüler gündem oldu.
İngiltere Parlamentosu karşısındaki Queen Elizabeth II Centre'da gerçekleştirilecek panelin açılış konuşmasını, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun yapacak.
Panele, akademisyenler, insan hakları savunucuları, gazeteciler, İngiltere Parlamentosu üyeleri, uluslararası yetkililer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katılacak.

US Middle East Project Başkanı Daniel Levy, Yahudi tarihçi Avi Shlaim, eski Güney Afrika Cumhuriyeti Uluslararası İlişkiler ve İşbirliği Bakanı Naledi Pandor ve oyuncu Sinan Albayrak panelin konuşmacıları arasında yer alıyor.
Üç oturumdan oluşan panelin, "İnsan Hakları ve Filistin: Günümüz Dünyasında Adalet Arayışı" başlıklı ilk oturumda, Filistin'de yaşanan insan hakları ihlalleri ele alınarak sahadaki gerçekler ve uluslararası toplumun sorumlulukları kapsamlı şekilde değerlendirilecek.
Asya turuna çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüştüğü her ülkenin liderine, ülkemizde yaklaşık 1 milyon liraya satılan yerli ve milli TOGG araçlarını hediye etmesi muhalefet tarafından tepkiyle karşılaşmıştı. Bu eleştirilere yönelik Erdoğan, "Lokum yerine TOGG hediye ettik." demişti.
Kaynak: Halk TV
Diyanet'te Ali Erbaş döneminin kadroları görevden alındı
Ankara'da 4 gün önce yapılan ankette kim önde çıktı?
Erdoğan’ın cemevi adımının ardından Alevi derneklerinden açıklama: "Susmayacağız"
Antrenöründen tokat yiyen sporcu konuştu: "Ben istedim"
Gürsel Tekin'in ekibindeydi: CHP, o ismi 'ihraç' için harekete geçti!
Görüşmeler sürerken gerilim: ABD askerleri Umman Körfezi'nde İran bayraklı petrol tankerini bastı!
İBB açıkladı: Halk Ekmek büfesi yangını sabotaj kaynaklı!
Saatlerce ucuz et için kuyrukta bekleyen emekli vatandaş "Yıllarca çalıştım bunu mu hak edecektim ben"
AKP'li belediye Ensar Vakfı yöneticisine çalışıyor: 7 yılda 48 ihale aldı!