Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Diyanet İşleri Başkanlığında üst düzey yönetim kadrosunda dikkat çeken değişiklikler yapıldı. Karara göre, Ali Erbaş döneminden kalan 4 başkan yardımcısı ve 9 genel müdür görevden alındı. Yerlerine yeni isimler atandı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan karar doğrultusunda; Hüseyin Hazırlar, Hafız Osman Şahin, Fatih Mehmet Karaca ve Hatice Boynukalın Şenkardeşler başkan yardımcısı olarak göreve getirildi. Ayrıca Hüseyin Demirhan, Metin Akbaş, Ensari Yentürk, Hamza Bayram, Nafiz Fethi Yalçınkaya, Sinan Kazancı, Halit Güldemir, Mehmet Arslan ve Ertuğrul Coşkun yeni genel müdürler olarak atandı.
Eski Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın görev süresinin dolması üzerine yerine İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş atanmıştı.
halktv.com.tr
AKP’li müşavirden skandal paylaşım!418 izlenme
Ekrem İmamoğlu'nun 'ahmak' davasına bakan savcıdan bir skandal daha!38 izlenme
Bakan Koca açıkladı: Hasta sayısı 430.170’e, can kaybı 11.943’e yükseldi!85 izlenme
ABD'de kanlı terör saldırısı: Kamyonetle kalabalığa daldı, 10 ölü 35 yaralı30 izlenme
Volkan Konak paylaşımı tepki çekmişti: Çatalca Müftüsü hakkında bir soruşturma daha78 izlenme
Mülteciler Kilis’i yuttu!88 izlenme
En yüksek maaş alan bürokrat belli oldu! Erdoğan'ı solladı Kartalkaya'da soruşturulmadı28 izlenme
Alkole büyük zam37 izlenme