Hastanenin corona virüsü servisinde skandal görüntüler! Acil Servis Tıp Teknisyeni hasta yakınlarının saldırısına uğradı!

109 izlenme 11 Haziran 2020
Reklamlar

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan Eyüp Toprak (21), iki hasta yakını tarafından saldırıya uğradı. Hastanenin güvenlik kameralarına yansıyan olayda burnu kırılan Toprak'ın, corona virüsü tanı odasında görev yaptığı ve izole olduğu için şehir dışında yaşayan ailesini 5 aydır göremediği öğrenildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Asgari ücret artışı ne kadar olacak? Enflasyon oranınca artırılırsa 7.700 TL'ye ulaşacak. Filistin'in sembol isminden Erdoğan'a eleştiri: İsrail'le işbirliği hiç durmadı İBB’den ’65 yaş üstü için ulaşım ücreti’ açıklaması Savcı Ekvador'daki TV baskınını soruşturduğu için öldürüldü.