Yolda yürüyen çarşaflı kadın tekel bayi önünde duran bira kasalarını eliyle iterek devirdi!

42 izlenme 02 Aralık 2022
Reklamlar

Aydın’ın Nazilli ilçesinde cadde üzerinde yürüyen çarşaflı bir kadın, tekel bayiye ait olan bira kasalarını eliyle iterek devirdi.

TELE1'de yer alan bilgilere göre, olay, Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Yeni Mahalle’deki Ordu Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, cadde üzerinde yürüyen bir kadın, tekel bayiye ait bira kasalarını kasıtlı bir şekilde devirdi.

Saldırının ardından konuşan işletme sahibi, “Dükkanımın içine alacağım ürünlerimdi. Beni zarar uğrattı, şikayetçi olacağım kendisinden.” dedi.

TEKEL BAYİLERİ PLATFORMU’NDAN AÇIKLAMA

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bayide yaşanan olayı sosyal medya hesabında paylaştı. Aybaş, “Nazilli’de, yoldan geçen siyah çarşaflı kadın Tekel Bayii önünde bulunan bira kasalarını bilerek itti ve devirdi. Sonrada hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı.” ifadelerini kullandı.

Kasaların neden orada durduğu konusuna da açıklık getiren Aybaş, “Neden kasalar orda duruyor diye soruyorsunuz kamyonla ürünler gelir yola indirilir sonra içeri alınır.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dinozorlar çürüdü, teleferik için de tasfiye kararı alındı Mansur Yavaş bir sözünü daha yerine getirdi! Ankara'da öğrenci evlerinde su ve atık su tarifeleri yüzde 50 indirimli olacak! Çoklu baro düzenlemesi Adalet Komisyonu’nda kabul edildi Milli Eğitim Bakanlığının önünde açıklama yapmak isteyen emekli öğretmenlere polis müdahalesi