Katar ile yapılan 10 anlaşma ile ülkedeki birçok kaynak satıldı. Yapılan satışların ardından Tank Palet Fabrikası ve birçok özelleştirme gündeme geldi.
Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; iktidara yakınlığı ile bilinen iş insanı Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'a İstanbul'da 172 bin metrekarelik arazi verildi.
Son olrak bir özelleştirmeyi daha gündeme getiren CHP'li Engin Altay, söz konusu kararnameyi sosyal medya hesabından paylaştı. Kararnamede tahsis edilen arsanın beledi hakkında, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğü hesabına yatırılacak tutar, sabit yatırımın binde biri olarak belirtilmiştir" ifadeleri yer aldı.
Sancak'ın Erdoğan hakkındaki sözlerini hatırlatan Altay, "Erdoğan, kendisine ilahi aşkla bağlı olduğunu, hatta ailesini feda edebileceğini söyleyen Ethem Sancak'a karşılıksız kalmıyor, verdikçe veriyor. Önce Tank Palet peşkeşi şimdi de Silivri'de 172 bin metrekare arsa. Bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?" diye sordu.

Bir il daha AKP'den CHP'ye geçti! 28 kentin yedisinde renk sarıdan kırmızıya döndü35 izlenme
CHP'nin orman yangınlarının önlenmesi önergesine AKP ve MHP'den ret!80 izlenme
CHP'li Gülsever'den AKP'li belediyeye 'Araplaşma' yanıtı: Geçmiş olsun229 izlenme
Morgan Stanley’den kritik Türkiye analizi: Merkez Bankası faizi ne kadar artıracak?43 izlenme
AKP, Boğaz'ı özelleştiremedi: Kanal İstanbul Projesi'nde Kenan Evren detayı277 izlenme
Kritik görüşmeye Atatürk damga vurdu353 izlenme
Foreign Policy’den dikkat çeken analiz: Biden’dan Türkiye’ye sessiz muamele… Erdoğan’ın telefonu çalmadı80 izlenme
‘Bütün okullar imam hatip olsun’ diyen AKP’li vekilin iki yüzlülüğü bakın nasıl ortaya çıktı!148 izlenme