31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı olan iş insanı Mesut Hekimoğlu’nun dün ilçede yaptığı konvoy ilgi çekti.
Hekimoğlu, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikasında Dubaili bir iş insanı için 3 yılda yapımı tamamlanan 25 metre uzunluğundaki yatı, denize indirmek için fabrikadan çıkarttı. Kamyona yüklenen özel yata ise Hekimoğlu’nun isminin yazılı olduğu bayraklar ve Türk bayrağı asıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen konvoyun en önünde giden yatın yüklü olduğu kamyonun arkasında ise parti ve Hekimoğlu’nun fotoğraflarının olduğu seçim otobüsleri ve parti üyelerinin araçları yer aldı. Konvoy, ilçe merkezinden mehter marşı eşliğinde geçti. (DHA)
Tele1
Türkler: Burası küçük Arabistan oldu, Suriyeliler: Kimse bizi kabul etmiyor
Aslı Şen markasını umreye gittiği sırada Kabe fotoğrafı eşliğinde paylaştı. Sosyal medyada tepkiler yağdı.
Alanya açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremin yarattığı panik anları kamerada: Bir anda sokağa kendilerini attılar
Melih Gökçek hedef gösterdi, öğretmen ve okul müdürü görevden alındı
İşte bayram tatili yapmayan dolarda son durum!
Ali Erbaş'tan şok sözler! "Medya cinsel istismarla gündeme gelen tarikatları zan altında bırakmamalı"
Saray İttifakı birer birer dökülüyor! AKP'li isim böyle isyan etti!
Basın özgürlüğü işte bu halde! 15 Temmuz haberi yazabilir şüphesiyle emniyete çağrıldı!
ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan müjde: Yüz binlerce çocuğa kırtasiye desteği verilecek!
AKP’nin ihtiyaç sahiplerine dağıttığı kömür çuvallarından taş çıktı