Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rus ordusunun ülkeye yönelik bugünkü hava saldırısında aralarında kıtalar arası balistik füzenin de olduğu çeşitli bombalar kullandığını bildirdi. Saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
Saldırıda Rusya'nın Astrakhan bölgesinden fırlatılan bir kıtalar arası balistik füzenin de kullanıldığı bilgisinin paylaşıldığı açıklamada, Ukrayna topraklarının ayrıca "MiG-31K" savaş uçağından fırlatılan "Kh-47M2 Kinjal" hipersonik füzesi ile "Tu-95MS" stratejik bombardımandan uçağından atılan "KH-101" seyir füzeleriyle hedef alındığı belirtildi.
Saldırılarda Dnipro kentindeki sanayi alanları ile kritik altyapının hedef alındığı kaydedilen açıklamada, "Saldırılarda ölü veya yaralılar hakkında henüz bir bilgi alınmadı." ifadesine yer verildi.
Saldırılar nedeniyle başta Kiev olmak üzere ülkenin çeşitli kentlerinde elektrik kesintilerinin meydana geldiği bildirildi.
Odatv.com
Kayyum Gürsel Tekin 'erişim' talep etti: Bankalara talimat gitti
Bu resmen bir yağma! El koydukları 2.5 dönümlük araziye 57 bin TL değer biçtiler
Bahçeli'nin çıkışından sonra tecridi kaldırma adımı! Ömer Öcalan'a görüşme izni
Zamlar fakirin sigarasına yağacak
Sigara ve alkole yeni yasaklar geliyor!
Prof Mustafa Aşkar'dan TRT’de skandal sözler 'Namaz kılmayan hayvandır !'
Ayhan Bora Kaplan davasında dikkat çeken gelişme: Vurulan personel şikâyetini geri çekti... Tutuklu isim tahliye edildi
Seçil Erzan'ın telefon konuşmalarında yeni detaylar ortaya çıktı
Son ankette çarpıcı sonuç: Seçim ilk turda bitiyor!
Acı haberler peş peşe geldi: 3 şehit