KKTC'nin İskele kentindeki bir otelde sahne alan sanatçı Volkan Konak konser sırasında fenalaştı.
İlk müdahalesi konseri izleyenler tarafından yapılan Konak, daha sonra çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 58 yaşındaki Volkan Konak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
KKTC Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bu gece aniden rahatsızlanması nedeniyle 00.17’de Mağusa Devlet Hastanesi’ne müracaat ettirilen sanatçı Volkan Konak, 00.42’de tüm müdahalelere rağmen maalesef hayatını kaybetmiştir." denildi.
GENLERİMDE ATATÜRK VAR
Volkan Konak geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda “Genimde vatan, bayrak ve Atatürk cumhuriyeti vardır. Bunları sahnede de yaşatıyorum insanlarıma. Her konserimde memleket sevdamızı, bize yönümüzü gösteren ve bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımızı ve var olmamızı sağlayan Ulu Önder'imiz Atatürk'ü mutlaka hatırlatıyorum” demişti.
CHP'li Yavuzyılmaz resmi belgelerle açıkladı: "Bunun adı soygundur!"
ODTÜ’deki kıyımın nedeni belli oldu! ‘Yurt değil rezidans’
Dayak ve gizli aşk skandalı Diyanet’i karıştırdı
Dış ticaret açığında rekor artış!
Kabinedeki Akın Gürlek sessizliği!
AKP'den MHP'ye geçen belediyede 9 bankamatik memuru çıktı
Atatürk anıtına gitmemek için 26 sahte rapor almış!
İlk Türk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu'na kenetlendi: Uzayda hangi deneyleri yapacak?
Devlet AKP için sahada!
Araç sahiplerinin kafası karıştı! Motorin indiriminden yararlanmadan zam geldi.