AKP’den Kütahya milletvekili seçilen Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay parti hizmet binasında basın açıklaması yaptı.
"BİZ AFFETSEK ALLAH AFFETMEZ"
AKP'ye göre Hizbullah’ın bir terör örgütü olduğunu ifade eden AKP Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Erdoğan’ın Hizbullah davasından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilen Mehmet Emin Alpsoy’u 'sürekli hastalık, sakatlık ve kocama' nedeniyle affetmesiyle ilgili soru üzerine "Yaşlılık nedeniyle af olabiliyor. Daha öncesinde de böyle aflar yapıldı ama yaptığı işle ilgili bir af olmaz. Biz affetsek Allah affetmez" açıklamasını yaptı.
“BÖYLE BİR AÇIKLAMANIN OLDUĞU YERDEP ERDOĞAN OLAMAZ”
HÜDA- PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun 1 yıl önce TVNET’teki “Hizbullah bana göre bir terör örgütü değildir. Türkiye Cumhuriyeti kayıtlarında terör örgütüdür” açıklamasının sorulması üzerine Önsay, böyle bir açıklamanın olmadığını ileri sürdü.

Önsay, “Böyle bir açıklama yok arkadaşlar. Olamaz da. Böyle bir açıklamanın olduğu yerde Tayyip Erdoğan zaten olamaz. Bu kadar basit. AK Parti böyle bir yerde olmaz. AK Parti bunun bedelini yıllardır ödemiş parti nasıl olacak terörle beraber” dedi.
3 KİŞİYİ ÖLDÜREN HİZNULLAHÇI SERBEST KALDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Hizbullah hükümlüsü Mehmet Emin Alpsoy’u “kocama hali” nedeniyle affetti.
Alpsoy’a uygulanan hukuk, ondan daha yaşlı ve daha kötü durumda olan mahkumlar için geçerli olmadı. Erdoğan’ın bu kararı büyük tepki topladı. Sosyal medyada peş peşe paylaşımlar yapıldı.

Yeniçağ
Anketler alarma geçirdi, AKP kaybetmemek için çözüm arıyor!
Vatandaşın borcu tsunamiye döndü
AKP, Susamam şarkısını hedef aldı: Provokasyon!
Çocuklar güler ama buna inanıyorlar! Hz. İsa gelecek ve Erdoğan'la savaşacak:)
Etyen Mahçupyan: Davutoğlu bildiklerini anlatırsa yakın tarih yeniden yazılır
Sokak röportajında konuşan genç, Türkiye ve Avrupalı emekli arasındaki farkı çok kısa ve çok net olarak gösterdi!
Erdoğan'a 'hakaret' iddiası: Eski emniyet müdürü Sabri Uzun gözaltına alındı
LPG’ye zam geliyor!
Devletin kasasını ‘elektrik’ çarptı!
Futbolcuları zorda bırakacak gelişme: Denizbank bütün görüntüleri yayınladı!
Danıştay 'Andımız'ı kaldırdı, Bahçeli'nin Erdoğan'a söyledikleri gündem oldu! 'Mahallenin ilkokula giden çocuklarını en az haftada bir gün, o ikametgahının önünde Andımız'ı okutmazsam da namerdim'
Dün oy kullanan yoksul seçmen sayısı belli oldu: TÜİK yeni yoksulluk sınırı verilerini açıkladı
Kulis: AKP Ankara’da havlu atmak üzere, Bahçeli 'iş başa düştü' diyerek kolları sıvadı! AKP'nin İstanbul’da DEM beklentisi
Prof. Özgür Demirtaş paylaştı: 1 adet yaprak sarma 10 TL!