Suriye'de Beşar Esad'ın kaçmasının ardından ülkenin yönetimini Türkiye'nin de terör örgütü olarak kabul ettiği HTŞ ve muhaliflerin kontorlüne geçti.
Suriye'deki iç savaşın başlaması ile Türkiye'ye gelen Suriyeliler, ülkelerine gerdi dönmeye başladı.
Hatay'daki Reyhanlı Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan ülkelerine dönen bazı Suriyelilere Anka Haber Ajansı mikrofon tuttu.
10 seneden beri Türkiye’de yaşayan ve İstanbul’da tekstil sektöründe çalışan Ömer Yasir, memleketi İdlib’e gitmek için sınır kapısına geldi. Yasir, şöyle konuştu:
"Türkiye’de çok şey gördüm. Bir daha geri dönüş yapmam. On senedir anne, baba, teyze akraba görmedim. Ben hepsini göreceğim. Suriye daha iyi olacak. Esad gitti, kim yanında onun. Amerika filan kimse kalmadı orada. Bir tek bizim halk kaldı"
Mustafa isimli Suriyeli de kardeşlerini Suriye'ye uğurlamak için İstanbul’dan geldiğini, şu an işi olduğunu, işini bitirdikten sonra 4- 5 ay sonra kendisinin de gideceğini belirtti.
halktv.com.tr
Soyağacı uygulamasından çıkan sonuçlar hileli seçimleri hatırlattı!
İsmailağa mensubu İsmail Hünerlice adlı şahıs: "Hz. Muhammed ile görüşmeye gittim. Hz. Ebubekir bana Huh yaptı dedi"
Erdoğan kendi yaptırdığı havalimanını kullanmıyor! Atatürk Havalimanı'nı vatandaşa kapattı, kendisi kullanmaya devam edecek!
29 Ekim gösterisinde tepki çeken görüntüye soruşturma
Beylikdüzü'ndeki 14 katlı binayı kapıcının patlattığı ortaya çıktı!
Gözaltındaki Rıza Akpolat'tan mesaj! "Bitmedi kavgamız, sürecek. Beşiktaş demek, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk demek"
İsveç para politikasını değiştiriyor
Hanefi Avcı'dan çarpıcı Sedat Peker yorumu: Deliller yok edilebilir!
Seçim sonuçlarını doğru tahmin eden SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, son 10 günü işaret etti: "Anketler değişti"