Yayınladığı videolarla Türkiye’de aylarca gündemden düşmeyen ve hakkında suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla soruşturma yürütülen Sedat Peker aylar sonra görüntülendi.
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Sedat Peker’in eşi ve çocuklarıyla bir parkı gezdiği görülüyor.
Çevresindeki koruma kalkanı dikkat çeken Sedat Peker’in yaşadığı Dubai’de çekildiği düşünülen videolarında mutlu hali videoya da yansıdı.
Görüntülerin ne zaman çekildiği bilinmiyor ancak Sedat Peker'in kayda alındığını bilerek selam verdiği görülüyor.
Ücretli çalışan sayısındaki düşüş beşinci ayında
Çocuk istismarı sanığından şok savunma! ''Elbisesi çok açıktı!''
Erdoğan, AKP İl Başkanları toplantısında, binlerce kişinin partiden ayrıldığını açıkladı! AKP'nin üye sayısı bakın ne kadar azaldı!
KESK'ten Tunceli'de Gülistan Doku eylemi: "Gülistan Doku için hakikat açığa çıkıyorsa, Rojvelat Kızmaz, Rojin Kabaiş ve Esma Kılıçaslan için de açığa çıkacaktır"
Mecliste kabul edilen 'Zeytinlik Yasası'na tepkiler çığ gibi: Tarım alanlarının talanına el kaldırdılar
Celal Şengör: "30-40 yıl içinde Türkiye olmayacak. 20 senelik AKP iktidarı ve dine önem veren iktidarlar, bunlarla beraber, Türkiye’nin istikbali kapanmıştır"
Ormanlar yanarken kayyum THK başkanı düğüne gitmiş!
Hepsi suçu birbirine attı
Bakan Koca açıkladı: 131 can kaybı, 9217 vaka!
Kim tutuyor bunu Türkiye'de? Afgan kız bugün de Türklere tehditlerde ve hakaretlerde bulundu!