Kız çocuğu karakolda verdiği ifadesinde fırından yiyecek bir şeyler aldığı esnada çalışanın kendisine istismarda bulunduğunu; tepki göstermesi üzerine istismarcının geri çekildiğini ancak daha sonra üstüne yürüdüğünü ve kendisinin hızla fırından uzaklaştığını anlattı.
K.'nin kendisinden özür dilediğini söyleyen çocuk yaşanan olaydan dolayı psikolojik sorunlar yaşadığını da dile getirdi.
DAVA 2 MART GÜNÜ GÖRÜLECEK
Şüpheli K. ise karakolda verdiği ifadesinde istismarı "elbisesi çok açıktı" diyerek savundu. Şüpheli K. hakkında çocuğa karşı cinsel istismar suçu işlediği iddiasıyla dava açıldı. İlk duruşma 2 Mart günü saat 14.15'te İzmir Adliyesi 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
Konuyla ilgili çocuğun annesi çocuk istismarcılarının en ağır cezayı almasını istediğini söyleyerek tüm kadınlara davanın takipçisi olmaları için çağrı yaptı.
Bakan Yanık, Türkiye'nin Suriyeli sığınmacılar için 45 milyar dolar harcadığını açıkladı!40 izlenme
Asgari ücret alanlar dikkat! Asgari ücretle ilgili bu haber canınızı sıkacak!182 izlenme
İktidarın sesi Sabah yazarı Hilal Kaplan çocuk yaşta evliliği savundu, CHP'yi hedef gösterdi!202 izlenme
İstanbul'un Haziran enflasyonu belli oldu39 izlenme
Diyanet Başkanı Erbaş, sosyal medyaya düzenleme istedi!39 izlenme
Balıkesir'de 4.3 büyüklüğünde deprem! İzmir'i de fena salladı32 izlenme
İbretlik görüntüler... DİNDAR görünümlü türbanlı bacımız hırsızlık yaparken yakalanıyor !1278 izlenme
Üniversitede katliam yapan Volkan Bayar yandaş sendikaya ‘Erdemli insan’ makalesi yazmış!250 izlenme