İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Bayrampaşa'dan sonra Gaziosmanpaşa'da esnafın ve vatandaşların dertlerini dinledi. Eşinin müzisyen olduğunu söyleyen bir kadın, "Pandemi oldu olalı eşim çalışmıyor. Borçlar, harçlar hiçbir şeyi ödeyemez hale geldik. Ev kiramı ödeyemiyorum. Ev sahibim evden atacak. Yasal işlem başlatmak üzere. Kiralarımı, faturalarımı ödeyemiyorum. Her yerden icralık olduk. Ya eşimle birlikte şu dönemde cezaevine gireceğiz ya da… artık çaresiziz" dedi.
Meral Akşener, İstanbul'da esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Akşener, bugün önce Bayrampaşa'da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine Gaziosmanpaşa’da devam etti. Akşener'e İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, ve bazı milletvekilleri eşlik etti.
Gaziosmanpaşa'da çiçeklerle karşılanan Akşener, esnafın karşılaştığı ekonomik sıkıntıları dinledi ve onların taleplerini aldı. Sık sık önü kadınlar tarafından kesilen Akşener, onlarla da dertleşti.
Bir vatandaş, "Çok mağdur aileler var. Mesela ben. Mesela bu arkadaşım" derken bir başka kadın, "Çok zor durumdayım" ifadesini kullandı.
Şehit yakını kadın, iki çocuğu ile ortada kaldığını hiçbir yerden destek alamadığını" söyledi. Akşener'in "Şehit ailelerine hak tanındı" sözleri üzerine, yeğenleri için haklarından feragat ettiklerini ancak peandimu saricuindei huçbur yerde iş bulamadığı için mağdur olduğunu, çocuklarının okul masraflarını dahi karşılayamadığını anlattı.
Hakkari’den acı haber! Şehit var…
ADD hakkında soruşturma başlatıldı!
AKP'li belediyenin ihaleleri Meclis üyesine gitmiş: Babasının şirketine müdür oldu ihaleleri aldı
Milyonlar toplu taşımaya binerken jet satışları rekor kırdı!
AB Türkiye İlerleme Raporu: “Türkiye birlikten uzaklaşıyor”
Çete lideri Ayhan Bora Kaplan ile İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Gürhan Kocaman'ın halay çektiği anlar ortaya çıktı
Çiftlik Bank mağdurlarına bir kötü haber daha!
Mimar Pelin'in Katilinin İfadesindeki Korkunç Detaylar: " Televizyona çıkıp, meşhur olmak istiyordum,"
Fatih Sultan Mehmet tarafından yapılan 567 yıllık tersane konut yığınına dönüştürülüyor: “İstanbul’a ihanet ediyorlar!”
AKP iktidar olduğu sürece Şehit haberi bitmez ! AKP'li vekil Cuma İçten '22 Bin pkk'lı öldürüldü, yani 22 Bin çocuğum öldürüldü !'