Beykoz'daki Sedat Simavi İlkokulunda bir kişi cebinde 17 adet üzerinde AKP'ye mühür basılmış oy pusulası ile kabine girdi.
Yanında getirdiği pusulaların hepsini aynı zarfa koyması, söz konusu kişinin muhtemelen kendisinden istenilen "pusulaları farklı kişilere dağıtması" yönündeki usulsüzlük planını yanlış anlayarak tek zarfa doldurmaya çalıştı.
soL muhabirinin aktardığına göre cebinde 17 tane AKP'ye "evet" basılı pusula ile kabine giren kişi sonrasında tek zarfa 17 pusula koyduğu için zarfı sandıktaki aralıktan geçiremedi.
Görevliler zarfın neden bu kadar kalın olduğunu sorduktan sonra müşahitlerden biri duruma müdahale edip zarfın sandığa atılmasını engelliyor.
Konuyla ilgili tutanak tutuldu.

http://haber.sol.org.tr/secim2019/usulsuzlukplaniniyanlisanladitumpusulalaritekzarfadoldurdu259713
İlyas Salman'ın başrolünde oynadığı film Bakanlık tarafından yasaklandı29 izlenme
Sinan Ateş ismi için AKP'li ve CHP’li belediyeden farklı karar57 izlenme
İşsizlik rakamları açıklandı! Geçen yıla göre işsiz sayısındaki artış şok etti!103 izlenme
Dünya Kupası yarı final müsabaka tarihleri belli oldu.34 izlenme
Almanya'dan İmamoğlu açıklaması: "Türkiye demokrasisi için ciddi bir gerileme"29 izlenme
Yurttaşın derdi ekonomi, Saray başka telden çalıyor!48 izlenme
Akbelen'de cinayet mahalli! Bir vatandaş kesilen ağaçları kayda alıp tepki gösterdi52 izlenme
'Kuran okumayı bilmeyen seçmenin, Kuran okuyor diye seçtiği adamların memleketinde yaşıyoruz, hakkımı helâl etmiyorum!' diyen Sümeyya Avcı gözaltına alındı!98 izlenme
Köpek velisi tutuklandı!
Depremzedelerin 'Re’sen Kamulaştırmasız El Koyma Suretiyle Tescil' işlemi sonrası Bakan Kurum ile görüşmesi sonuçsuz kaldı: “Mağduriyetimizi görmezden geldi”
‘Yargı reformu’ tam gaz! Orhan Uğuroğlu’na saldıranlar serbest bırakıldı!
Voleybol Federasyonunun Anıtkabir ayıbı