Home
01 Nisan 2019 ( 216 izlenme )
Reklamlar

Usulsüzlük 'planı'nı yanlış anladı: Tüm pusulaları tek zarfa doldurdu!


Beykoz'daki Sedat Simavi İlkokulu'nda bir kişi AKP'ye mühür basılı 17 oy pusulasını tek zarfa koyarak sandığa atmaya çalıştı. Kabarık zarfı sandıktaki aralıktan geçiremeyince yakayı ele verdi.


Beykoz'daki Sedat Simavi İlkokulunda bir kişi cebinde 17 adet üzerinde AKP'ye mühür basılmış oy pusulası ile kabine girdi.

Yanında getirdiği pusulaların hepsini aynı zarfa koyması, söz konusu kişinin muhtemelen kendisinden istenilen "pusulaları farklı kişilere dağıtması" yönündeki usulsüzlük planını yanlış anlayarak tek zarfa doldurmaya çalıştı.

soL muhabirinin aktardığına göre cebinde 17 tane AKP'ye "evet" basılı pusula ile kabine giren kişi sonrasında tek zarfa 17 pusula koyduğu için zarfı sandıktaki aralıktan geçiremedi.

Görevliler zarfın neden bu kadar kalın olduğunu sorduktan sonra müşahitlerden biri duruma müdahale edip zarfın sandığa atılmasını engelliyor.

Konuyla ilgili tutanak tutuldu.

http://haber.sol.org.tr/secim2019/usulsuzlukplaniniyanlisanladitumpusulalaritekzarfadoldurdu259713

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dışişleri Bakanlığı kaynakları: Elçinin sınırdışı edildiği bilgileri gerçeği yansıtmıyor Damadın düğünde yayınladığı video gelini ağlattı, davetliler dondu kaldı! İş Bankası Genel Müdürü sorunları tek tek sıraladı, fai< ve kredide olacakları anlattı AKP'li vatandaş sokak röportajında isyan etti! 'Şu son birkaç aydır, bize verdiği her şeyi zehir gibi burnumuzdan geri getirdi. Açız açıkçası. Tok açın halinden anlamaz'