Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 19 Eylül verilerine göre, 338 bin 873 test yapıldı.
Son 24 saatte, 26 bin 398 yeni vaka tespit edildi. 27 bin 160 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 213 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA UYARDI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bugünkü vaka sayısı 26.398. Yeni can kaybımız 213. Vaka sayıları son bir haftadaki seyrinde devam ettiği takdirde, yüksek sayıda can kayıplarının önüne geçemeyeceğiz. Tedbirler ve aşıyla istikrarlı bir düşüş sağlamalıyız. Son bir hafta bizi uyarıyor” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 84.86, ikinci doz ortalaması yüzde 67.70, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 105 milyon 110 bin 950 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 18 Eylül verilerine göre, dün 335 bin 244 test yapılmıştı. Dün, 26 bin 161 vaka tespit edilirken, 221 kişi hayatını kaybetmiş ve 24 bin 23 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Vatandaşa bir yük daha! Erdoğan'a yeni yetkiyle beraber Meclis'ten geçti!104 izlenme
Bakanlık Cengiz'in yolunu temizledi6 izlenme
Türkiye’nin corona virüsü durum raporu açıklandı! Dikkat çeken detaylar78 izlenme
Bu da bu tarafın Haydar Dümen'i! 'Eşinle oynaşmak sünnettir. Maç başladı 1-0 oldu maçı bırakmayacaksın. Oynaşacaksın sünnettir!'48 izlenme
Okul kantininde tost 40 TL27 izlenme
FETÖ'nün eski suç ortağı olan isim CIA'in Fetullah Gülen'i nasıl ajan yaptığını açıkladı32 izlenme
Dolar için korkutan uyarı! 6 lirayı bulabilir!118 izlenme
Anıtkabir’de yabancı ziyaretçi rekoru kırıldı!132 izlenme