AKP Zonguldak Ereğli Gençlik Kolları üyesi olduğu iddia edilen İsmail Korkut Kumaş, Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü ve Onursal üyesi Beyza Tufan için Twitter hesabından, "15 Temmuz'da fırsatı kaçırdık, tekrarı olursa seni cariyem yapacağım Beyza" diyerek tehditler savurdu.
Tufan kan donduran tehdidi, "Bak sen, fırsatı kaçırmış, beni cariyesi yapacakmış. Sorsan kendini Müslüman olarak tanımlayan ama milletin namusunda ırzında gözü olan bu sapıkları görün diye paylaşıyorum..." diyerek duyurdu.
Tufan şöyle devam etti:
Ülkede ortalık karışsın da milletin karısına kızına, malına namusuna çökelim diye bekleyen şerefsizler....
İşte o paylaşım:

"TEŞKİLAT ÜYELERİNİZİN AHLAKI TAKDİRE ŞAYAN"
Tufan sesini AKP yönetimine de duyurma çalışarak, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ı, AKP Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'u ve AKP'nin Ereğli Gençlik Kolları'nın Twitter hesabını ekledi ve "Şahıs AKP Zonguldak Ereğli Gençlik Kollarındanmış. @GenclikEregli @mahirunal @ZekiTosun67 teşkilat üyelerinizin ahlakı takdire şayan" dedi.

"NAMUSUMUZA, IRZIMIZA GÖZ DİKİYORLAR"
Tufan, "Milli bayramlarımızı yasaklıyorlar, Türk oldugumuz için bizi sokaklarda öldürmekle tehdit ediyorlar, Devletimize, kurucusuna ve Cumhuriyetimize kin kusuyorlar, @ismailkorkutkm gibi namusumuza ırzımıza namusumuza göz dikiyorlar. Neyin içinde oldugumuzu hala anlamıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.
Tufan'a tehditler savuran Kumaş'a tepkiler çığ gibi geldi. Ancak Kumaş, tweeti silmedi ve gelen mesajlara cevap vermeye devam etti.
Ülkücü kimliği ile bilinen siyasetçi Sinan Oğan, "Sizdeki cesaretin binde biri bu ırz namus düşmanlarında yok. Haddini bilecek böyle hadsizler...!" dedi.
Av. Çağdaş Çelik, "15 Temmuz darbe kalkışmasında gerçek vatanseverler olarak biz vatanımızın derdine düşmüşken, bunun gibi ırz düşmanları kadınlarımızın namuslarına göz dikmekle meşgulmüş! @BeyzaTfn yanındayız. ismailkorkutkumaştutuklansın" diye yazdı.
"BEN YANDAŞ OLSAYDIM BU IRZ DÜŞMANI BU SABAH GÇZALTINA ALINMIŞ OLURDU"
Tufan Twitter hesabından, "Ben bir yandaş olsaydım, mesela AKP teşkilatı bilmem nesi olan bir kadın olsaydım bu ırz düşmanı bu sabah gözaltına alınmış olurdu. Ama yandaş olmadığım için bu ırz düşmanı @ismailkorkutkm bana yorum yapanlara bile cevap yazıp millete hakaret etmeye devam ediyor." ifadeleri kullandı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/akpliisimdensehitanalaridernegisozcusunekanh44874.html
Yaşar Okuyan ve Cemal Enginyurt canlı yayında birbirine girdi! 'Sen kimsin' lafı ortamı gerdi, Enginyurt masayı yumrukladı!118 izlenme
Bakan Albayrak olmayacak demişti! Yeniden vergi affı geldi!272 izlenme
Atanmış yönetime görevi kötüye kullandıkları gerekçesiyle Boğaziçi Üniversitesi Akademisyenlerinden suç duyurusu!39 izlenme
MHP'li Yönter'den dikkat çeken Sedat Peker paylaşımı7 izlenme
Meclis Lokantası'na zam! Çorba 23 TL, etli yemekler 100 TL6 izlenme
ShiftDelete'in kurucusu Hakkı Alkan'dan çalışanına skandal hareket18 izlenme
Yabancıya konut satışı rekor kırdı!28 izlenme
Rusya: ABD'nin Ukrayna ile ilgili açıklamaları stratejilerinin başarısız olduğunu gösteriyor22 izlenme
Türkiye'nin başkentinde skandal olay! Türk öğrenci kabul etmeyeceğini açıkladı
Bu da oldu! Ucuza yemek için İngiltere'den İstanbul'a geldiler, 1600 TL ceplerinde kaldı
Akaryakıt işletmecilerinden 'zam' açıklaması: Biz de mağduruz
Gökçe konserini iptal eden AKP’li başkan, 7 şehit olduğu gün konser düzenledi!