Sinan Ateş'in Ankara'da silahlı saldırıya uğrayarak öldürülmesinin ardından arkadaşları "Sinan Ateş'in katillerini bulun" yazısını lazer ışıkla köprüye yansıttı.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Sinan Ateş'in Ankara'da silahlı saldırıya uğrayarak öldürülmesinin ardından iktidar ve MHP kanadı uzun süre sessizliğini korudu. Muhalefet ise bu sessizliğe tepki gösterirken cinayetin aydınlatılması için çağrıda bulundu. Ateş suikastına ilişkin adli süreç devam ediyor.
Sinan Ateş'in arkadaşları ise daha önce birçok yere "Sinan Ateş cinayeti aydınlatılsın" afişleri asmıştı. Bir camii önünde ise Ateş için lokma döktürülmüştü.
HalkTv'nin haberine göre, arkadaşları bu kez de Sinan Ateş suikastını Boğaz'a taşıdı. Köprüye lazerle "Sinan Ateş'in katillerini bulun" yazısı yansıtıldı.
SİNAN ATEŞ CİNAYETİNDE 13 KİŞİ TUTUKLANDI
Öte yandan Sinan Ateş cinayetiyle ilgili şu ana kadar 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklananlar arasında olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen "Dodo" lakaplı Doğukan Çep, 2 özel harekat polisi ve MHP İstanbul il yönetimi listesinden çıkarılan U.K. da bulunuyor.
NE OLMUŞTU?
Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Ankara'nın Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş hayatını kaybetmişti.
Tuvalet kâğıdına gelen zamları savunan yurttaşın söyledikleri akıllara durgunluk verdi! 'Önceden tuvalet kağıdı mı vardı kullanmasınlar'53 izlenme
Formula 1 tarihinde bir ilk! Şampanya yerine 'gazoz' verildi!68 izlenme
Depremde 89 kişiye mezar olmuştu: Galeria Sitesi'nin müteahhidi cezaevinde öldü20 izlenme
Valilikten 'Erdoğan'ın kampanyası'na katılım' talimatı! İşte talimattaki skandal ifadeler550 izlenme
Erdoğan şikâyetçi oldu, AKP’li eski vekile 8 yıl istendi7 izlenme
Emekli maaşlarına zam için tarih verildi36 izlenme
Ayşe Barım hakkındaki tutuklama kararı kaldırıldı6 izlenme
AKP'li Eray Karadeniz'le ilgili çarpıcı İSPARK gerçeği: Bakın neden işten atılmış?13 izlenme
Ekrem İmamoğlu 'diploma' için ifadeye çağrıldı
TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT ve TÜRKSAT'tan çift maaş aldığını açıkladı! İşte Eren'in aldığı maaşın toplamı
Süleyman Özışık aracılık iddialarını yalanlamıştı, itiraf gibi videosu ortaya çıktı! 'Soylu'ya binlerce kişinin dosyasını götürdüm, görevlerine iade edildiler'
Cumhuriyetin 100'üncü yılı Türkiye genelinde coşkuyla kutlandı