ID iletişim kurucusu menajer Ayşe Barım, Gezi Parkı protestolarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı. Ayşe Barım'a 12 yıl sonra açılan Gezi soruşturmasında ünlü isimler de Gezi Parkı eylemlerine gittikleri için ifadeye çağrıldı.
Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu önce tanık olarak ifade verdi ardından ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu’nun verdiği ifadeler için yalan beyanda bulundukları kararına vararak yalan tanıklık suçundan ayrıca soruşturma başlattı.
Soruşturmalar sonrası Gezi Parkı'na giden ünlü isimler yine gündeme geldi. Son olarak Kolpaçino'nun Nedim'i Orhan Aydın Magazinburada'ya konuştu.
Aydın, Engin Altan Düzyatan ve Tamer Karadağlı'nın da Gezi'de olduğunu hatırlatarak şunları kaydetti:
“Gezi Parkının en önde gideni Engin Altan Düzyatan, şu anda en iyi dizilerde en iyi yerlerde oynuyor. Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları'nın başında. Benim bir siyasi görüşüm yok! Benim o yüzden çok da kimseye eyvallahım yok. Bu saatten sonra azdan az gider çoktan çok gider"
Sözcü
İşsizler sokağa sığmadı97 izlenme
Metro Holding'in patronu Galip Öztürk tutuklandı!38 izlenme
Yeniden Refahlı vekilin 3 eşinin olduğu ortaya çıktı! "TBMM'de olması suç"28 izlenme
AKP yerel seçimlerde ittifaklar ve belediye başkanlığı adaylığı konusunda nasıl bir strateji izleyecek?27 izlenme
Dilovası’nda tam 4 ton kaçak et ele geçirildi!386 izlenme
Depremzede konut beklerken AKP'li belediye 'Külliye müjdesini' verdi!20 izlenme
Kızılay Başkanı Kerem Kınık'tan pişkin 'istifa' yanıtı: 'Kaotik bir duruma dönüşür'36 izlenme
Sedat Peker'in sağ kolu Emre Olur'dan iki kelimelik subliminal mesaj265 izlenme