Bugün 19 Mayıs...Türkiye'nin kurucu lideri Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nın fitilini ateşledi gün...Samsun'a 19 Mayıs günü çıkan Mustafa Kemal Atatürk, ülke kurtarıldıktan sonra işte bu günü gençlere bayram olarak armağan etti.
Kapaktaki fotoğraf Çam Sakura Şehir Hastanesi'nden...Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basmasından tam 104 yıl sonra çekildi. İki tane ay yıldızlı bayrak...Ortada ise Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın resmi. Atatürk'ün fotoğrafı yok. Kurtuluş Savaşı'nın ateşini yakan Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi olması gerekmiyor mu? Bu durum kimin sözlü talimatıyla yapıldığı belli değil dense de ortada. Haftaya pazar seçim var. Çam Sakura Hastanesi'ne Erdoğan'ın resminin asılması gerekiyor muydu sorusunu akıllara getirdi. Böylece propaganda yapılmış olmuyor mu? Yapılan bu uygulamalarla Atatürk'ü unutturma operasyonu tam gaz devam ediyor.
Erdoğan'ın seçim reklamı için asılmıştı orada kaldı iddiaları olsa da fotoğrafı çeken vatandaş yeni asıldı iddiaları var. Şayet ilk iddia doğru bile olsa reklam çekiminden sonra fotoğraf neden indirilmedi. Bilerek mi bırakıldı. Çaktırmadan devletin hastanesinde bu yolla propaganda mı yapılıyor ?Ya da en önemli soru ise bugün 19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı...ATATÜRK unutulur mu?
Yeniçağ
Özel'den Erdoğan'a teğmenler yanıtı: "O kılıçtan vatan-millet düşmanları ürkecek"24 izlenme
AKP'lilerden yeni Türk Bayrağı vakası! Mustafa Şentop ve Mehmet Kasapoğlu dağıtılan bayrağı almadı, CHP'li kadro coşkuyla bayrak salladı!76 izlenme
CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay’dan sahte tutanak iddiası!179 izlenme
İki kızı taciz ettiği iddia edilen Afganlı şahıs linç edilmek istendi!117 izlenme
Ters kelepçeyle gözaltına alınanlar Mavi Marmara'da öldürülenlerin kızları çıktı32 izlenme
AKP'de istifa depremi: İlçe teşkilatı zehir zemberek sözlerle istifa etti14 izlenme
Erdoğan'a adaylık için kötü haber Yargıtay'ın içinden geldi38 izlenme
Samsun esnafı bunu hiç beklemiyordu! Dükkânının camına astığı afiş sayesinde işleri açıldı37 izlenme
Erdoğan’ın kişisel kitabının tanıtımı için New York Times Meydanı’nda kiralanan reklam panolarının günlük kirası 5 bin dolar ile 50 bin dolar arasında değiştiği söyleniyor!
İhaleyi kaptı, paylaşımı yaptı!
Öğretmenlere dağıtılan kitapta Atatürk bölümü var, Atatürk yok!
Eski YÖK Başkanı Özcan: Çok yolsuzluk gördüm ama...