“ATATÜRK'TEN RAHATSIZ MISIN?”
Yılmaz'a tepki gösteren AKP'li Çelebi, “Sen Atatürk büstünü cebinden mi yaptın?” diye çıkıştı. Çelebi'nin bu sözleri CHP sıralarından büyük tepki aldı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “Atatürk büstünden rahatsız mı oldun? Sözünü geri al. Atatürk'ten rahatsız olamazsın. Başka bir örnek ver, Atatürk büstünü karıştırma” diyerek sert çıktı.
CHP'li Mehmet Bekaroğlu da, “Atatürk'ü, camiyi siyasetten çıkarın” derken, AKP'li, Çelebi CHP'li Arı'ya, “Beni dinler misin?” dedi. Arı, “Dinlemiyorum” karşılığını verince Çelebi, “Dinlemiyorsan çık dışarı. Oturmuşsun nağme yapıyorsun. Bu hizmettir be” diye bağırdı. Arı da “Sen çık dışarıya, kim oluyorsun da bana ‘Çık dışarı' diyorsun? Haddini bil” dedi.
“LARGACTİL VERİN”
Araya giren ve aynı zamanda psikiyatrist olan CHP'li Bekaroğlu, Çelebi'yi kastederek, “Bu arkadaşı götürün, bir Largactil (Ruhsal bozukluk tedavisinde kullanılan bir ilaç) vurdurun” dedi. CHP'li Burcu Köksal da “Kabadayılık mı, milletvekilliği mi, bu nasıl bir üslup?” diye tepki gösterdi. Daha sonra Komisyon Başkanı Sadi Bilgiç milletvekillerini sakinleştirdi.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/meclisteataturkbustutartismasi2721268/
CHP'li Bekir Başevirgen hesapladı: "Emekli menemenle oruç tutsa maaşın yarıya yakını gidiyor"30 izlenme
Diyanetten 11 milyon TL’lik basım hatası20 izlenme
Ballı proje için acele kamulaştırma kararı! Kılıçdaroğlu "Tek imza ile 6 milyar TL çeteye peşkeş çekiliyor" demişti...44 izlenme
Seçimin kritik merkezinde şüpheli yangın!444 izlenme
AKP'lilere vergi ve hastane kıyağı!626 izlenme
CHP'den Muharrem İnce'nin açıklamalarına yanıt68 izlenme
Vatandaşın borç çaresizliği10 izlenme
Muhalif belediyelerin ihtiyaç sahiplerine yardım götürmesini engellemek için belediye yardımlarına yeni kıskaç getirildi!65 izlenme
CHP'li vekil Erdoğan'ın eski defterlerini açtı, AKP'li vekiller yerlerinden fırladı!
Emlak vergisinde frene basılıyor: Yüzde 50 sınırı yeniden masada!
12 Eylül darbesinin üzerinden tam 40 yıl geçti
AKP Grup Başkanvekili'nin Meclise verdiği özgeçmişinde FETÖ'den kapatılan dernek yazıyor !