Ümit Özdağ, Arap imamın Erdoğan'a oy verme çağrısını paylaştı

35 izlenme 26 Mayıs 2023
Reklamlar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verme çağrısı yapan bir Arap imamın görüntülerini paylaştı.



Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verme çağrısı yapan bir Arap imamın görüntülerini paylaştı. Özdağ, imamın Erdoğan’a oy vermenin “vacip” olduğu çağrısı yaptığını söyledi. 

Twitter’dan yaptığı paylaşımında Özdağ, “Türkiye’de yapılacak seçimler ile ilgili olarak büyük bir ihtimal ile Suudi Arabistan’da konuşan bu imam Erdoğan’a oy vermek vacip (metinde farz yazıyor) diyerek Erdoğan için oy istiyor. Türkiye, Ortadoğu olmasın, göçmenistan olmasın diyorsan Kılıçdaroğlu’na oy ver. Zafer Partisi sığınmacıları yollasın” ifadelerini kullandı. 

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Ölümüne AKP'liyim' diyen Yazar Emine Şenlikoğlu'ndan skandal sözler! 'Deistler ensest evlilik yapabilir' CHP'li Ahmet Kaya, iftiracı AKP'lilere karşı Meclis kürsüsünde 'CHP'nin yaptıkları ve AKP'nin sattıkları' diyerek 15 ve 13 metrelik 2 liste açtı! Yargıtay'dan 'Cennet Koyu' kararı İşte 29 Ekim töreninde 'Atatürk' için söylediği sözleri, AKP'lilerin şikâyet etmesi nedeniyle açığa alınan Korgan Kaymakamı'nın o konuşması!