Ümit Özdağ, Arap imamın Erdoğan'a oy verme çağrısını paylaştı

45 izlenme 26 Mayıs 2023
Reklamlar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verme çağrısı yapan bir Arap imamın görüntülerini paylaştı.



Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verme çağrısı yapan bir Arap imamın görüntülerini paylaştı. Özdağ, imamın Erdoğan’a oy vermenin “vacip” olduğu çağrısı yaptığını söyledi. 

Twitter’dan yaptığı paylaşımında Özdağ, “Türkiye’de yapılacak seçimler ile ilgili olarak büyük bir ihtimal ile Suudi Arabistan’da konuşan bu imam Erdoğan’a oy vermek vacip (metinde farz yazıyor) diyerek Erdoğan için oy istiyor. Türkiye, Ortadoğu olmasın, göçmenistan olmasın diyorsan Kılıçdaroğlu’na oy ver. Zafer Partisi sığınmacıları yollasın” ifadelerini kullandı. 

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"Milyon dolar" açıklaması tepki çeken Dilek Sabancı özür diledi 'Yanlış ifade ettim. Yanlış anlaşılmaya sebep olduğum için kamuoyundan özür dilerim' AKP'ye oy verenler, neden tanzim satış kuyruğunda beklediğini bu görüntüleri izleyince belki anlar ! Yardım kartı için günlerce sıra beklediler! Sezgin Tanrıkulu'ndan 'Türkiye'nin acı tablosu' Enerji krizi büyüyor: 'Önemli bir şirket battı, zincirleme elektrik krizi riski var'