CHP Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Sözcü TV'de "Akıl Yolu" programında "mutlak butlan" kararı ve CHP Genel Merkezi'nde yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
CHP Genel Merkezi'ne yönelik müdahaleye tepki gösteren Dikbayır, "Terör örgütü evine girer gibi girdiler" dedi.
Dikbayır, "Kemal Kılıçdaroğlu bu partinin başında olsa gelmezdim" dedi.
Özgür Özel'e güvendiği için partiye dahil olduğunu ifade eden Dikbayır, "Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nu genel başkan olarak görmüyorum; benim genel başkanım Özgür Özel" diye konuştu.

Dikbayır, Meral Akşener döneminde İYİ Parti'den ihraç edildikten sonra 21 Ekim 2025'te CHP'ye geçmişti.
Sözcü
Berat Albayrak'ın '2019'da 2.5 milyon yeni istihdamı hayata geçireceğiz' sözüne vatandaştan cevap geldi !
Cumhuriyetin 95. yılına yeşil hediye
Yaşam 20 bine hapsedildi
Kiralık arabayı oto yıkamaya getirdiler, karşılaştıkları manzarayla şok oldular: "Araplar kiralamış, temizliğe getirdiler. Şu arabaya bakar mısınız?"
Süleyman Soylu canlı yayında Nagehan Alçı ile tartıştı !
Gözler o güne çevrildi: CHP'li belediyelere yeni operasyon mu yolda?
Kuşadası’nda Milli Park’a komşu kamu arazisi Erdoğan’ın imzasıyla yapılaşmaya açıldı!
Vahap Seçer, yeni TBB Başkan Vekili oldu
Destek kredisinden ağır fatura çıktı
'Nerede hata yaptık' diyen CNN Türk muhabiri, sorduğuna bin pişman oldu!
AKP'liler, Almanların içeride ücretini ödediği tüpler için 'karneyle alıyorlar' dediler, gerçeği dürüst gurbetçi açıkladı!
Tarkan İzmir konserinden aldığı para ile yurt yapacak!
Güncel corona verileri açıklandı: Hasta sayısı 343.955’e, can kaybı 9.153’e yükseldi!
Vekiller milyonluk araca böyle biner!