Türkiye’deki kuraklık tehlikesiyle ilgili geçtiğimiz gün CNN Türk’ün telefon bağlantısı yaptığı Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Merkezi Müdürü Levent Kurnaz, sunucu Tunç Arslanalp’in ‘Nerede hata yaptık, çok mu geç kaldık?’ sorusuna tepki gösterdi. Kurnaz, “O kadar söyledik size ‘Kömür santrali reklamı yapmayın’ diye ama dinlemediniz” dedi.
Kurnaz’ın sözleri üzerine “Kötü hissettirdiniz beni” diyen sunucuya Kurnaz bu kez de “Hissetmelisiniz. O kadar söyledik size ‘Kömür santrali reklamı yapmayın’ diye ama dinlemediniz” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı imzaladı: Atatürk’e hakaret eden Şevki Yılmaz’ın dostu yeniden atandı!
Van'da mazbata yeniden DEM Parti'ye verildi
Reyhanlı'da halk sokağa döküldü! "Ülkede mülteci istemiyoruz"
Hüda Kaya Diyanet'i yerden yere vurdu 'Yolsuzluklar için, Kuran kursunda tecavüze uğrayan çocuklar için konuşmalı!'
Eskişehir’de emekliler isyanda: "Yılların birikimi olan emeğimiz gasp edildi. Emekli aylığına 20 bin lira seyyanen zam yapılmalı"
Asgari Ücret Artacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Heyecanlandıracak Açıklamalarda Bulundu
Tepkiler çığ gibi büyüdü AKP geri adım attı!
29 Ekim öncesi Cuma hutbesinde, Cumhuriyet ve kurucusu Atatürk anılmadı!
Canlı yayında skandal olayı açıkladı: "ABD'li Büyükelçi'den Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e ağır hakaretler"