Home
12 Eylül 2022 ( 34 izlenme )
Reklamlar

Tarkan İzmir konserinden aldığı para ile yurt yapacak!


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, katıldığı bir TV programında Tarkan’ın 9 Eylül’de yüzbinlerce kişiye verdiği konserden aldığı ücreti yurt veya kreş yaptırmak için kullanacağını açıkladı. 



İzmir’in kurtuluş günü 9 Eylül’de Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe yüzbinlerce kişi katıldı. Yurttaşlar hep bir ağızdan marşlar söylerken gecenin sonunda çıkan Tarkan, unutulmaz bir konser yaşattı.

Halk TV’de İsmail Küçükkaya’ya konuk olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan’ın aldığı kaşe ücretini hayır işlerine bağışlayacağını söyledi. Soyer, şunları ifade etti:

“Tarkan’ın cebine 1 kuruş girmeyecek. O kadar yüce gönüllü ki. Alması gereken ücreti hayır işine aktaracak. Yurt mu yapsın, kreş mi yapsın diye konuşuyoruz.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İngiltere’nin çöpü ülkemize doluyor: Bir yılda ithal edilen atık miktarı 175 bin tonu buldu Saray günde 33 milyon 600 bin lira harcayacak! Kâbe'yi siyasete alet ettiler ! 'Kâfirlere karşı, evet diyoruz Ya Rabbi' Adil Karaismailoğlu, “1 trilyon dolarlık ihracat hedefi güçlü altyapı olacak”