"Konuşan herkesi terörist ilan ediyorlar. Ben konuşurum, Allah'tan başka kimseden korkmam" diyen vatandaş, muhabirin, "Ülkücüyüm dediniz şunu merak ediyorum MHP'ye oy veriyor musunuz" sorusuna şöyle yanıt verdi:
"Hayır. Ülkücüyüm, yıllarca teşkilatta da görev yaptım. 3 sezondur vermiyorum. Ülkücüyüm diyen adam kimsenin gidip boyundurluğu altına girmez. Ülkenin bekası diye diye ülkücülerin, sağcıların oylarını aldılar karşılığında hiçbir şey yapmadılar. Öbür adam ne diyorsa imzalıyor geçiyor.
Kardeşim biz sana bunun için oy vermedik. Vatan millet seven insanların haklarını ara diye verdik biz sana. Git onun boyundurluğu altına girip ne diyorsa imzala diye vermedik. Bu zamana kadar diğer partileri gezmiyordu. Şimdi niye geziyor?
Kendi yaptırdığı anketlerde oylarının düştüğünü gördüğü için Saadet'le görüşüyor, öbürüyle görüşüyor. HDP'yi o Meclis'e alan sensin, devlet hazinesinden para veren sensin, onu o Meclis'e sokan sizsiniz. Biz sokmadık. Alparslan Türkeş'in tırnağı olamaz. Bu halka bu revadır."
23 Haziran’dan sonra Ekrem İmamoğlu ilk kez canlı yayına çıktı
Türkiye’deki yangınlardan sonra İmamoğlu’nun 2 hafta önceki konuşması yeniden gündem oldu: “İBB'ye 4 yıldır 2 bin 300 yeni itfaiye eri alımı için izin verilmiyor”
Hükümeti ve Erdoğan'ı eleştiren imama çifte ceza kestiler!
Şarlatanlar bekarlara da el attı! Kısmet açma duası 129 TL!
Peker’den ilginç paylaşım: “Bir tripoda, kameraya yenileceksiniz!”
Köfteci Yusuf işleri büyüttü! Yeni sektöre dev yatırım
Suriyeli yağcıları iş başında! İkbal Gürpınar '15 Temmuz'u kesinlikle Suriyeliler sayesinde kazandık. Suriyeliler geldi yağmur üstüne yağmur yağdı'
Almanya Türkiye’den 1.9 milyon çalışana kapıları açtı: 10 gözde mesleği duyurdular
Ankara'da boş bir arazide tüfekle vurularak öldürülmüş 4 adet köpek bulundu.
İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na ve “mutlak butlan” bekleyenlere: "Utançla hatırlanır, lanetlenirsiniz"
15 yaşındaki çocuğa sarkıntılık iddiasına 6 yıl 9 ay hapis yedi, "Ne yaptıysam Allah rızası için yaptım" dedi!
Emekliler 40 liralık yemek kuyruğundan iktidara seslendi: "Millet aç, bizi buraya düşürenler utansın"
Son dakika! Bartın maden faciasında hayatını kaybedenlerin sayısı 40'a yükseldi
‘Mustafa Kemal Atatürk’ü Allah’a, geri kalan her şeyi de ona borçluyuz’