Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Memur Teoman' olarak bilinen ve Rıza Sarraf'tan rüşvet almayı reddeden Teoman Coşkun Dudak'ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Memur Teoman gibi devlete sahip çıkan memurlara ihtiyacımız var dedi.
REZA ZARRAB'TAN RÜŞVET ALMAYI REDDETMİŞTİ
'Memur Teoman' olarak bilinen Teoman Coşkun Dudak'ın ismi Rıza Sarraf'tan rüşvet almamasıyla duyuldu. 17 Aralık soruşturması kapsamında ortaya çıkan ses kayıtlarına göre Sarraf, Dudak hakkında "Teoman’a neler yaptım, ne vaatler ne şeyler. Yok adam almıyor” demişti. Bu konuşmalardan sonra Dudak, ‘Memur Teoman‘ olarak özellikle sosyal medyada adeta fenomen oldu.
Sarraf’ın Gana’dan Türkiye’ye getirdiği 64.5 milyon dolarlık 1.5 ton altın için sahte evrak verildiği, ‘Memur Teoman‘ın tutanağı sayesinde devletin kasasına 57 milyon lira girdiği ortaya çıkmıştı.

Kılıçdaroğlu'ndan ziyaret
Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaşayan Memur Teoman'ı ziyaret etti. 15 Mayıs'tan sonra Dudak'ın görevini sürdüreceğini ve çok güzel yerlerde olacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Kendisine teklif edilen rüşveti almayan bu yüzden ikinci sınıf vatandaş muamelesi gören birisi. Bunlar devletin memuru. Teomanı ve ailesini ziyaret etmek benim için çok güzel olay benim için" dedi.
"Hangi belgeyi yok ederseniz edin, yolsuzlukların izini bulacağım"
Kılıçdaroğlu, 'parti memuru' gibi davranan 'sözde memurlara' seslendi: "Devletin içinde olup devlet memumuru değil de parti memuru gibi davranan, her türlü yolsuzluğa bulaşan sözde memurlara sesleniyorum. Hangi belgeyi yok ederseniz edin Bay Kemal o yolsuzlukların izini bulacak. Bu devlete memur Teoman gibi devlete sahip çıkanlara ihtiyacımız var.
Namuslu, dürüst adama sahip çıkmak Bay Kemal'in görevi..."


Yeniçağ
Tutuklanan Aykut Erdoğdu'dan tek cümlelik mesaj14 izlenme
153 yıllık hastane sessiz sedasız kapatıldı! Özel St. Jorj Hastanesi maddi krize yenildi30 izlenme
Gezici anketi açıklandı: Fark açılıyor!35 izlenme
Melih Bulu'dan sonra o isme şok protesto! Kapısına yazı asıldı "Hiç utanmanız yok mu?"51 izlenme
BBP’li isimden skandal sözler! "Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?"67 izlenme
Erdoğan'ın 'Giderlerse gitsinler' dediği Türk doktorlar, Almanya'nın açığını kapattı!60 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 15.191 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka 5.031.332'ye, can kaybı da 43.029’a yükseldi!59 izlenme
İGDAŞ iddiayı doğruladı: Personeli AKP'ye çalıştırıyorlar!81 izlenme
Bir adliyede daha Kur’an kursu açılıyor! Fişlenme tartışmaları alevlendi
ABD’li ekonomistten Türkiye’ye korkutan kriz uyarısı: 'Ufukta IMF göründü'
Son ankette Millet İttifakı'nda dikkat çeken yükseliş: Erdoğan'a kötü haber!
Rusya, Ukrayna'nın güneyindeki Mikolayiv kentini vurdu!