Ankara’da mide bulandıran bir olay yaşandı. Fiziksel engelli G. B., 2022 yılında, 2017’den itibaren 4 yıl boyunca babası Satılmış B.’nin cinsel istismarına maruz kaldığını annesi ve eniştesine anlattı.
Kızın sözlerinin ardından anne babayı şikayet etti. Gözaltına alınan Satılmış B. daha sonra serbest bırakıldı. Gözaltının ardından baba Satılmış hakkında, ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.
Bu soruşturmaya delil olarak ise Satılmış B.’nin, kızını görüntülemek için banyoya yerleştirdiği gizli kamera kayıtları gösterildi. Görüntü ile ilgili dosyada yer alan bilirkişi raporunda, sanık Satılmış B.’nin gizli kamerayı banyoya duşa kabini görecek şekilde yerleştirdiği, bir süre sonra kameranın açısına yüzü görünmeyen bir kadının girdiği, daha sonra sanığın kamerayı yerleştirdiği yerden alırken kendisinin de görüntüye yansıdığı belirtildi.
Soruşturma aşamasındaki ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Satılmış B., kızına banyo yaparken yardım ettiğini, başka bir amacı bulunmadığını, evde kızının yanlış davranışlarından şüphelendiği için de banyoya kamera yerleştirdiğini iddia etti. Sanık, Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya katılmadı. Duruşmada G.B. ve olayın ortaya çıkmasından sonra babasından boşanan annesi hazır bulundu. Mahkeme, sanığın zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
Ailenin avukatı Özge İrem Aksu, sanığın tutuklanmasını talep ettiklerini söyleyerek, “Görüntüler 2022 yılında ortaya çıkıyor. Kızımız, 13-14 yaşında çocuk o zamanlar, bunu idrak edemiyor. Bilirkişi raporlarında da sanığın görüntüleri çektiği ortada. G.B.’nin babasının kendisini çektiğini fark edince, annesine anlatıyor. Aslında kamera görüntülerini siliyor bilgisayardan. Ama polisin incelemesi sayesinde silinen bütün görüntüler geri getiriliyor. Yargılama devam ediyor. Biz tutuklanmasını talep ettik” ifadeleri kullanıldı.
Tele1
Mahfi Eğilmez iktidarın Orta Vadeli Programını ciddiye almadı: "Program olmaz, olsa olsa temenni olur"
Remzi Özdemir tek tek sıraladı: "Zam yağmuru geliyor"
CHP'li Antmen 'Biz Bize Yeteriz' bağışları ortada yok!
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘Kanal İstanbul’ yanıtı
AKP'li vekil ölen Kadirova'yı kaçak çalıştırmış!
İBB’den bir ilk daha! Hasat yapıldı, İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak!
İki sağlık çalışanı daha koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Alman vekiller harekete geçti: Türkiye’ye karşı silah ambargosu teklifi
AKP yine dediğinin tersini yaptı! AKP iktidarında memur sayısı iki kattan fazla arttı!
'Av turizmi adıyla yine katliam peşindeler'
A Haber'den bir yalan haber daha!
Asgari ücret tartışması sırasında, yandaş AKP'li yüzde 70'lik kesimin asgari ücretten ‘daha fazla’ maaş aldığını iddia edince stüdyo karıştı!
Seçil Erzan'ın kuyumcu arkadaşıyla mesajları ortaya çıktı
AKP'li vekillerden şaşırtan hamle: Asgari ücrete memur gibi çifte zam adımı!