Muğla'da açıldığı dönemde ücretsiz olacağı söylenen Göcek Tüneli’nde birinci sınıf (otomobil) araçlar için geçerli geçiş ücreti 41 TL'den 60 TL'ye yükseltildi. Tünelden geçiş ücretine 2024 yılı içerisinde üç kez zam yapılmıştı.
Fethiye ve Dalaman ilçelerini birbirine bağlayan 950 metrelik Göcek Tüneli'nin geçiş ücretine zam geldi. Birinci sınıf (otomobil) araçlar için geçerli geçiş ücreti 41 TL'den 60 TL’ye yükseldi.
Göcek Tüneli için ilk zam haberi 7 Ocak 2024’te yapılmıştı. Bu tarihte birinci sınıf araçlar (otomobil) için 15 lira olan ücret 25 liraya yükselirken, 15 Mayıs 2024’te ise geçiş ücretleri, 25 liradan 35 liraya yükselmişti. Daha sonra üçüncü zam yapılarak tünelin geçiş ücreti, 35 TL'den 41 TL’ye yükselmişti. Böylelikle 2024 yılında tünelden geçiş ücretine üç kez zam yapılmıştı.
Muğla’da vatandaşlar, söz konusu tünele, köprüden geçenden 33 akçe, geçmeyenden ise döve döve 40 akçe alan Dede Korkut Hikayesi karakterine atfen "Deli Dumrul Tüneli” adını takmıştı.(ANKA)
BirGün
LGS skandalında yeni gelişme: Bakan Tekin dün yalanladı bugün soruşturma açtı!26 izlenme
Meğer 37 yıldır kıbleleri yanlışmış!226 izlenme
Sosyal medya usulsüzlük ihbarları ile çalkanıyor47 izlenme
Merve Eryiğit’ten 'fuhuş ve uyuşturucu' itirafı43 izlenme
Erdoğan 'Benim alanım ekonomi neticesi ortada' deyince Meral Akşener bomba yorum yaptı!49 izlenme
AKP’de Süleyman Soylu tartışması: 15 milletvekili rahatsızlıklarını iletti60 izlenme
Ünlü isimlerden İmamoğlu’na destek!36 izlenme
Muharrem İnce, ‘İBB adaylığı’ tartışmalarına son noktayı koydu!624 izlenme
2. Abdülhamit’in hayali Filyos Limanı 2014 yılında 537 milyon liraya ihale edildi ancak maliyet dudak uçuklattı!
Hatay'da depremzedenin konteyner çilesi! "Burası Hindistan’da bir mahalle değil. Burası Hatay. Yağmur suları kanalizasyonla birleşti, fareler fırladı"
AKP istikrarını 2026'da da sürdürdü: Suriye politikası da yurttaşları ikna etmedi
TSK’dan ihraç edilen teğmenlerin dava süreci başladı! MSB ilk kez savunma yaptı