ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarıyla bölgede tansiyon yükseldi. Başkent Tahran başta olmak üzere birçok kentin hedef alındığı operasyonların ardından İran da bölgedeki ABD üsleri ile İsrail’e yönelik misilleme saldırıları düzenledi.

Süreçte, ABD-İsrail saldırılarına karşılık olarak ateşlendiği belirtilen bazı İran füzeleri Dubai’ye düştü.

Dubai’ye yerleşen modacı Pınar Kerimoğlu, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Kerimoğlu, ilk mesajında kendisini merak edenlere teşekkür ederek, “Bir anne olarak insanın yüreği her şeyden önce evlatları için çarpıyor. Şükürler olsun ki Dubai’de şu an güvendeyiz. Yaşadığımız ülkenin güvenlik konusundaki hassasiyeti ve güçlü altyapısı sayesinde içimiz rahat. Allah hepimizi korusun, tüm dünyaya huzur versin” ifadelerini kullandı.

Peş peşe paylaşımlar yapan Kerimoğlu, daha sonra yayın yasağı bulunduğunu belirterek belirsizliğin sürdüğünü vurguladı.
“Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Dubai’de hiçbir yerde sığınak olduğunu düşünmüyorum” sözleriyle tedirginliğini dile getiren Kerimoğlu, son paylaşımında ise “Yaşadıklarımı anlatamam. Allah herkese sabır versin. Asla uyuyamıyoruz” ifadeleriyle yaşadığı endişeyi aktardı.

Sözcü
İYİ Parti'de toplu istifa
Sedat Peker’den Demirören’e: "Ailece suç örgütü olduğunuzu tüm dünyaya anlatacağım"
Bakan Karaismailoğlu yarısı yapılmamış olan tünelin açılışını yaptı!
Sandık oyunları başladı! "Engelli raporunu bizzat getirdi!"
Türkiye'ye en çok vize reddi veren ülkeler belli oldu
AKP'li vekiller Erdoğan'ın talimatına rağmen sahaya çıkmak istemiyor!
AKP'li meclis üyesi kadın içindeki kini kustu! 'Sen bu sıralarda oturmayı Atatürk'e borçlusun ben AKP'ye ve Erdoğan'a borçluyum!'
YSK'nın sitesinde çok şüpheli çalışma!
Yoksulluk değil büyük sefalet var!
Yandaş Nihal Bengisu Karaca da ağzındaki baklayı çıkardı 'Bu ülkenin adının Türkiye olması belki yanlış bir şey !'
Cengiz Holding'in aldığı ihaleler tam liste!
68 yaşındaki Kıbrıs gazisini pide almak için girdiği kuyrukta acımadan dövdüler!
Bir grup, Kayyum Gürsel Tekin adına il binasına girmeye çalıştı
Ankara’nın yarısına sahip olan Turgut Altınok "10 milyon" demişti ama belediyeye 1 milyar 755 milyon lira borç bıraktı!