Hükümetin olmayan göç stratejisi ve açık kapı politikası yüzünden Türkiye’ye dünyanın dört bir tarafından insanlar doluştu. Gerekli güvenlik soruşturmaları yapılmayan bu kişiler Türkiye’yi adeta Teksas’a çevirdi. Sığınmacı kaynaklı olaylara bir yenisi daha eklendi.
Konya’da, Suriye uyruklu amca ve yeğenlerinin 'dükkan boşaltma' meselesinden çıkan bıçak, makas ve çekiçli kavgada, 8 kişi yaralandı.
Olay, saat 10.30 sıralarında, Fevziçakmak Mahallesi 10701'inci Sokak'taki ayakkabı imalathanesinde meydana geldi. İmalathanenin alt katını işleten Suriye uyruklu Hasan Birinci ile üst katını işleten yeğenleri Muhammed Hasım ve Ahmed Hasım arasında kavga çıktı.
Yeğenleri amcalarından iş yerini boşaltmasını isteyince çıkan kavgada, taraflar bıçak, makas ve çekiçle birbirine saldırdı. Kavgada 8 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Amca ve yeğenlerinin de aralarında bulunduğu 8 yaralı, kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yeniçağ
Sedat Peker için işaret fişeği atıldı
Suriyeliler akın akın geliyor!
Migros İcra Kurulu Başkanı: Gülabi abinin işe dönmesini isteriz
Kılıçdaroğlu'na "şerefsiz, alçak" diyen Bakan Soylu'ya 10 bin lira para cezası!
Seçimin üstünden nerdeyse 2 ay geçti: Can Atalay'ın tahliye dilekçesi Yargıtay'a iletilmedi
Katar’dan alınan uçağa 24 saatte iki farklı cevap
Devletin helikopteri AKP düğününün emrine amade!
Sağlık Bakanı açıkladı: 54.791 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 4.501.382’ye, can kaybı da 37.329’a yükseldi!
Cafer Mahiroğlu butlandan gelen tehdit mesajlarını ifşa etti: "Bizi destekleyin yoksa gereği yapılır diyorlar"
Dev otopark satışa çıkarıldı!