Dizi ve film platformu Netflix'te yer alan Top Boy dizisindeki Türkiye sahnesi, sosyal medyada gündem oldu. İngiltere'nin başkenti Londra'da geçen dizi, uyuşturucu satıcılarının hayatını konu alıyor.
Dizinin İngiltere'de yayınlanan bir sahnesinde ise Türkiye'nın adı geçiyor. Sahnede, ülkeden kaçacak bir uyuşturucu satıcısına, "Nereye gidiyorsun" diye sorulunca "Türkiye, orada tanıdıklar var. Saklanmak için birebir bir yer." karşılığını alıyor.
Sahne, sosyal medyada gündem olurken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan da paylaşım geldi. Özdağ, sahneyi sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabı X'ten paylaşım yapan Özdağ, şu ifadeleri kullandı:
Dizi ismi “Top Boy” Netflix Türkiye’de şu ana kadar toplam 2 sezon yayınlanmış. Bu aşağıdaki bölüm İngiltere’de geçen hafta yayınlanmış. Sınırlarını dünyanın bütün ipsiz sapsızlarına açan, 400 bin dolara ev satın alan mafya şeflerine, Afgan çocuk tecavüzcülerine vatandaşlık veren, ülkemizi mülteci cenneti yanında mafya cenneti yapan politikaların sonuçlarını şimdi yabancı dizi filmlerde bile görüyoruz. Atatürk’ün izinde vatanımızı ve ailemizi savunacağız.

Yeniçağ
Erdoğan Ayhan Bora Kaplan sorusuna yanıt vermedi
Özgür Çelik'ten kongre soruşturmasına ilk tepki: "İstedikleri maşaları devreye soksunlar!"
İmamoğlu'nun gittiği otelin yöneticileri serbest bırakıldı
AKP'li belediyeye icra geldi!
Finans Merkezi’ne gizli kapaklı bir altyapı ihalesi daha!
Maaşlar eridi, alım gücü düştü: Yarım ekmek ve simit dönemi başladı!
KONDA, ikinci tur anketini açıkladı
Beraat etmişti: Gazeteci Murat Ağırel aynı davada tekrar yargılanacak!
HDP'li Sezai Temelli'den Semra Güzel'in tutuklanmasının ardından skandal paylaşım: Bu memleketi kesinlikle başınıza yıkacağız
Eskişehir'de emekliler yoksulluğa karşı yürüdü: İktidarın bizi getirdiği nokta sefalet oldu
İşte 1,5 yıllık ekonomi deneyinin maliyeti
Suriyeliler boğazını kesmişti Yaşama tutunamadı
Sokak röportajında 'Telefonunu çıkart' deyince ağzına telefon sokulan AKP'liden inanılmaz u dönüşü! 'Telefon teknolojinin getirdiği bir şey, telefona kimse birşey diyemez'
Nagehan ve Rasim Ozan'ın Yunan Noel yemeğine katıldığı ortaya çıktı. Yunanca not dikkat çekti