CHP kurultaylarına ilişkin “mutlak butlan” kararının ardından genel merkezde yaşanan polis müdahalesi ve kayyum tartışmaları sürerken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun oluşturduğu 7 kişilik MYK’ya yazılan CHP’li Gürsel Erol ve Ali Öztunç’un MYK’ya girmeyi reddettikleri öğrenildi.
CHP’nin kurultay süreçlerine ilişkin verilen “mutlak butlan” kararının ardından Ankara’daki CHP Genel Merkezi’nde tansiyon yükseldi. Kararın yarattığı tartışmalar sürerken, polis ekiplerinin genel merkeze girerek binayı boşalttığı ve partide ciddi bir kriz yaşanmıştı.

Ali Öztunç
Söz konusu gelişmelerin ardından CHP’ye kayyum olarak atandığı ileri sürülen Kemal Kılıçdaroğlu’nun, oluşturduğu 7 kişilik Merkez Yürütme Kurulu (MYK) listesine CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’u dahil etmek istediği öne sürüldü. Ancak iki ismin de bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Gürsel Erol
Gürsel Erol ve Ali Öztunç’un, CHP Genel Merkezi’ne yönelik polis müdahalesine sert tepki göstermiş ve yaşanan sürecin ardından partinin yeniden kurultaya gitmesi gerektiğini dile getirmişlerdi.
Sözcü
Cerablus'taki cihatçıların karargâhında Erdoğan posteri !304 izlenme
Koç Holding'ten 10 Kasım klibi 'Sana Borçluyuz'522 izlenme
Türkiye'ye 'Irak petrolü' cezasında ayrıntılar ortaya çıktı: "Irak petrolünden şirketler kazandı, tazminatı devlet ödedi"50 izlenme
Devletin "yardım" diye verdiğine bankalar "borç" diye el koyuyor!91 izlenme
İcra patladı! 36 milyon vatandaş bankalara borçlu42 izlenme
"Yerli ve Milli" diyerek savunma yapan Fadıl Akgündüz'e ceza yağdı50 izlenme
HDP'li Altan Tan'dan sosyal medyayı sallayan bomba sözler 'Kürdistan'ı Erdoğan kuracak !'1488 izlenme
AKP'li belediye borcuna karşılık İstanbul'un sokaklarını satıyor!24 izlenme
Hayatımız ithal oldu!
Ankara’daki korkunç kazada ön rapor hazırlandı: Şoförün ölümcül hatası ortaya çıktı
Diyarbakır’da caz etkinliğine ve AVM’ye cihatçı vandal saldırıyı Hizbullahçı dernek üstlendi
Kılıçdaroğlu tartışmalı o isme 'Yeni Zekeriya Öz' demişti, mahkeme kararını verdi