Filistin'de sivilleri hedef alan İsrail'de Türk hacker şoku yaşanıyor...
Uluslararası kamuoyunun tepkilerine rağmen Filistin'de sivilleri hedef alan İsrailli 11 bakanın telefon numaralarını Türk hackerlar sızdırdı.
İsrail medyasında yer alan haberlerde Başbakan Binyamin Netanyahu, Başbakan Yardımcısı Yariv Levin, Enerji Bakanı Eli Cohen, eski savunma bakanı Yoav Galant, Bölgesel İşbirliği Bakanı David Amsalem, Knesset Başkanı Amir Ohana, Eğitim Bakanı Yoav Kish, Sanayi ve Ekonomi Bakanı Nir Barkat, Ulaştırma Bakanı Miri Regev, Kültür Bakanı Miki Zohar ve Tarım Bakanı Avi Dichter'in telefon numaraları paylaşıldı.

Sosyal medya hesaplarından hackerların sızıntısı sonrasında çok sayıda Türk aktivistin İsrailli bakanların telefonlarına mesajlar attığı belirtildi.
İsrail medyası, İsrailli bakanlara çok sayıda tehdit ve eleştiri geldiğini de belirtti.
İki gün önce de bir grup Türk hacker İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ı görüntülü aramış ve bu görüşme kamuoyu ile paylaşılmıştı.

İsrail medyasında yer alan haberlerde yetkililer, güvenlik güçleri ve hükümet yetkililerinin telefonlarına son dönemde saldırıların daha da arttığını duyurdu.
Nefes
Trump: "Fordo Nükleer Tesisi imha edildi"17 izlenme
Halkın sanatçısı Tarık Akan unutulmadı38 izlenme
Bahçeli teğmenlerin ihraç kararını savundu23 izlenme
Devlet Bahçeli ve Ali Erbaş hakkında suç duyurusu!41 izlenme
Birileri unutsa da onlar Atatürk’ü unutmadı!153 izlenme
İsrail’in suç ortakları İstanbul’da ağırlanıyor15 izlenme
Nükleer riskte en sıcak gece! Katil uçaklar ABD'den havalandı mı?12 izlenme
Profesörün skandal 10 Kasım paylaşımı! Tepki yağınca tweetini sildi11 izlenme
İsrail’den Hamas’ın saldırısıyla ilgili açıklama: "Ölenler arasında Türk vatandaşı da var"
Mağdur veterinere “Ben neden tecavüze uğramıyorum da sen uğruyorsun?” diyen savcıyı şikâyet ettiler!
Müezzinden kaçak elektriğe destek anonsu: "Elektrik ekiplerine kapınızı açmayın"
İftiracı Yeşilyurt yeniden hakim karşısında