Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve pazar günü dere yatağında çuval içerisinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ülkenin gündeminde. Narin Güran cinayetindeki sır perdesi aralanmaya çalışılırken Muharrem İnce ve Sezai Temelli Narin Güran paylaşımlarında birbirlerine girdi. İki isim birbirine "Allah belanızı versin" dedi.
Muharrem İnce X hesabından yaptığı paylaşımda, "Hepimizin içini dağlayan Narin’in katledilmesi olayını siyasallaştırmaya ve bu acıdan siyasi rant devşirmeye çalışan DEM’liler Allah belanızı versin!Bir çocuğun alçakça katledilmesini fırsat bilerek Kürdistan gevelemesi yapanlar, bu suça hepiniz ortaksınız! Öğretmenleri katledenlerin arkasında durduğunuz için o topraklarda cehalet, iş makinalarını yaktığınız için o topraklarda sefalet hüküm sürüyor! Evet Allah belanızı versin! O çocuğun ve hikayesini bilmediğimiz onun gibi yüzlercesinin ahı sizi tutsun!" ifadesini kullandı.

DEM Partili Sezai Temelli'den de İnce "Allah senin belanı versin" yanıtı geldi. Temelli X hesabından şu paylaşımı yaptı:
"Allah senin belanı versin; bir çocuğun katline karşı çıkmak yerine karşı çıkanlara beddua edecek hale düşmek suç ortaklığıdır…"

Sözcü
Krizden çıkış için 3 başkan devrede18 izlenme
Otobüs şoföründen şehit annesine skandal sözler !365 izlenme
İlber Ortaylı’dan AKP’li isme sert sözler! ‘Küstah’ ve ‘edepsiz’53 izlenme
İşte yağmalanan Türkiye'nin tablosu!225 izlenme
Hakimin etek boyuna karıştığı avukat, aynı kıyafetle adliyede: Her zaman olduğumuz yerdeyiz159 izlenme
Mısır saldırıyı üç gün önce İsrail'e bildirdi: Netanyahu yalanladı, ABD ‘biliyoruz’ dedi46 izlenme
İstanbul Valiliği yeni tedbir ve kararları açıkladı!269 izlenme
Kent lokantalarına talep artıyor! Evde pişen yemek daha pahalıya geliyor40 izlenme