İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Mart ayında tutuklanmasının ardından CHP'de sular durulmadı bildiğiniz üzere. CHP, Ekrem İmamoğlu için mitingler düzenlemeye, çalışmalar yapmaya başladı. Bu sırada hem partide hem belediyelerde hareketli günler yaşandı elbette. Fakat son günlerde partinin gündemi bildiğiniz üzere eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu.
2019 yılında Ekrem İmamoğlu'nun bir pazar gezmesi sırasında Trabzonlu bir vatandaşla yaptığı konuşma yeniden gündem oldu.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden partinin başına dönmek istemesi CHP seçmeni tarafından tepki ile karşılandı. Fakat bu konuda daha ılımlı olanlar da var. Yakın zamanda yaşanacaklar ise merak konusu.
onedio.com
AKP'li Samsun Canik Belediyesi'nden akıllara durgunluk veren hareket: Oyun alanı isteyen bir öğrencinin okuluna 2 adet bank verildi!
AKP'lilere seçim yasağı yok! AKP'li adaydan kamu binalarında propaganda
Enkazdan çıkarılan Nihat Önbaş kurtarılamadı... Kolonlar kesildi iddiası
Z kuşağı bu dönemi kuyruklarla hatırlayacak! Beraber bekledik biz bu kuyruklarda
Pençe Kilit operasyonu bölgesinden acı haber: 1 askerimiz şehit düştü, 3 askerimiz yaralı
Gül'ün atadığı rektörün göreve getirdiği 190 kişinin 190'ı da FETÖ'cü çıktı!
‘Evet-Hayır’ yarışmasıyla tanınan sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti
AA ve CİMER'den Erdoğan'ın dikkat çeken görüntüleri hakkında açıklama
Deprem sonrası çadır satışları patladı!
Vatandaş nasıl mı geçiniyor ? Muhteşem anlatımıyla işte gerçek survivor !
TÜRGEV’e 4, ENSAR’a 7 TÜGVA’ya 10 bina tahsisi: Belediyeden tarikatlara yurt kıyağı!
Enerji krizi büyüyor: 'Önemli bir şirket battı, zincirleme elektrik krizi riski var'
Kur korumalı sisteme yabancılar da dahil edildi! Faizler onlara akacak!
'Bambam' Necla teyzenin mezarında: Can dostundan ağlatan vefa