Kabine Toplantısı'nın ardından normalleşme kararlarını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sokağa çıkma kısıtlamalarının 1 Temmuz'dan itibaren kalkacağını ifade ederken "Müzikle ilgili sınırlamayı daha ileri bir saat olan 00:00'a çekiyoruz; kusura bakmayın kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok" demesi ekmeğini bu sektörden kazananlarca eleştirilmişti.
Dünya’nın haberine göre, Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Antalya’da gerçekleştirilen Birinci Uluslararası Gastronomi Turizm, Ağırlama, Otel, Restoran ve Yatırım Zirvesi fSUMMIT’te konuşan Demirer, Antalya’ya gelmeden önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüğünü ve kendisine bu kısıtlamanın yakın bir zamanda kademeli olarak kalkacağını söylediğini belirtti.
"YAKIN BİR ZAMANDA KALKACAK"
Demirer'in açıklaması şöyle:
“Kendisinin de izniyle buradan duyurmak isterim ki, müziğin 24.00 ile sınırlandırılması kademeli normalleşmenin bir parçası. Sayın Bakan bunu başka hiçbir yere çekmeye gerek olmadığını, kısıtlamanın yakın bir zamanda kademeli bir şekilde kalkacağını söyledi."
CHP'den iktidar medyasına dekontlu yanıt! Özel'e atılan iftira belgeyle yalanlandı15 izlenme
CHP'li Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu'na yumruklu saldırı37 izlenme
"Yoğunluğu azaltacağız" demişlerdi, ortaya bu çıktı: İstanbul'un beton tepesi48 izlenme
Alaplı Aydınyayla'da orman talanı devam ediyor114 izlenme
"Milyar dolarlık adamım, Türkiye'yi satın alırım" diyerek uçağı birbirine katmıştı: Görevden alındı!22 izlenme
İşte sapkınlık budur ! Fethullah Gülen'in peçetesini yediler !1331 izlenme
CHP'li Ulaş Karasu hayalet yola verilen 600 milyon avroyu ortaya çıkardı25 izlenme
"Korona bağışları nerede?" sorusuna Saray’dan yanıt!127 izlenme
AKP'li Belediye Başkanı'nın makam aracı isyanı 'Passat mı çekeyim yani !'
Rezalet ! Çorum'daki Başöğretmen Anadolu Lisesi'nde, Atatürk'ün resimlerini tuvaletin bir köşesine atan hainler acilen bulunmalıdır !
Ali İhsan Yavuz bu akrabalara ne diyecek?
Tarkan'ın İzmir konserinden aldığı ücreti bağışlayacağı kurumlar belli oldu