CHP'de kurultay tartışmaları 30 Haziran'daki duruşma günü yaklaşırken alevlendi. Gazeteci Timur Soykan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Vahap Seçer, Engin Özkoç ve Mansur Yavaş'ın görüşme sonrasında Silivri'de Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin dikkat çeken bir iddia aktardı.
Soykan, mutlak butlanla yeniden CHP'nin başına geçeceği iddia edilen Kılıçdaroğlu hakkında İmamoğlu'nun Vahap Seçer ve Engin Özkoç'a söylediğini öne sürdüğü açıklamaları gündeme taşıdı.
Timur Soykan bu iddiayı açıklarken şu ifadeleri kullandı:
"Ekrem İmamoğlu diyor ki, Genel Başkanlarımız birlikte bir yol haritası belirlesinler. Bu ne demek Erdoğan'ın çizdiği çerçevede bu süreç gitmesin. CHP'ye karşı operasyonda birlikte hareket etsinler. Özgür Özel'e diyorlar ki, "siz arayın isterseniz." Kemal Kılıçdaroğlu diyor ki, "Ben kabul etmezsem kayyum atanır." CHP içindeki kaynakta diyor ki "Bu olsun istemiyorsak birlikte yol yürüyelim." İmamoğlu'nun talebi üzerine görüşme için yoklamalar yapılıyor. Bir heyet oluşturuluyor. Engin Özkoç, Vahap Seçer ve Mansur Yavaş. Aslında ağır toplar. Bunlar randevu talep etmişler. Giden heyet "İki genel başkan görüşün bu sürece karşı direnin" diyor."
"Heyet görüştükten sonra Vahap Seçer ve Engin Özkoç cezaevine gittiler. Cezaevinde imamoğlu ile görüştüler. Bu süreci anlattılar. İmamoğlu çok üzüldüğünü belli etti ve Kılıçdaroğlu'nu kast ederek 'Beni betona gömmek istiyor' dedi.
Öte yandan Timur Soykan, Mansur Yavaş'ın Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanlığı kabul ederse partinin bölüneceği endişesinden siyaseti bırakacağını söylediğini iddia etti.
Tele1
İzmir yanan ormanları için tek yürek oldu
Emekli vatandaş "Hocam bugünkü ekonomiyi nasıl görüyorsunuz?" diye sordu, Okan Bayülgen sahnede donakaldı
Sedat Peker'in gündeme taşıdığı Paramount Otel'in hisselerine haciz getirildi!
Polonya’yı tehdit etmişti, Çeçen lider Kadirov ve askerleri hakkında korkunç iddia!
Dar gelirliye gizli fatura
Egemenlik 23 Nisan’da saltanattan alınıp halka teslim edildi!
Merkez Bankası yüksek enflasyonun suçlusunu buldu
Dinozora var borçlara yok!
Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Meclisi’nin AKP’li eski üyesi Bilal Tekatlı deşifre etti! AKP'li belediyeden 5 milyon euro kime gitti?
İlber Ortaylı’dan Daron Acemoğlu’na ‘Atatürk’ tepkisi
RTE 'Reza babamın oğlu değil ama benim vatandaşım' demişti. Marifetlerini izleyelim o halde !
AKP'li Bakan yardımcısı da Erdoğan'ı peygamber ilan etti ! 'Cumhurbaşkanımızın sünnetinin gereği olarak...'
Erol Mütercimler, müthiş Binali Yıldırım değerlendirmesiyle beraber seçim sonucunu da açıkladı !
CHP’den Beykoz Belediyesi’ne baskın iddiasına yanıt