CHP’li Ataman, İstanbul Saraçhane’deki İBB binasına ‘Milletin İradesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ yazılı bir pankart astı.
Sözcü gazetesinin haberine göre, Ataman, söz konusu eylemi AKP’nin seçimi kaybetmesine rağmen İstanbul’un her yerine ‘Kazandık’ afişleri asılmasını protesto etmek için yaptığını söyledi.
Ataman “Kaybetmelerine rağmen kazanmış gibi İstanbul’un cadde ve sokaklarına afiş, pankart asıyor. Ben seçimin kazananı Ekrem İmamoğlu’nu büyükşehir binasında ilan etmek istedim. AKP ayak oyunlarıyla İstanbul’da milletin iradesini değiştirmeye çalışmak yerine, seçimin sonucunu kabullenmeli, demokrasiye olan bağlılığını ilan etmelidir. Mazbatayı millet verdi, AKP seçim kurulları, hakimler, YSK, Anadolu Ajansı eliyle milletin iradesini yok saymak için uğraşıyor” ifadelerini kullandı.

CHP'li Yavuzyılmaz usulsüzlüğü belgeledi: "İBB aracı Binali Yıldırım'ın seçim kampanyasında kullanıldı"32 izlenme
İmam kızından zehir zemberek sözler! 'AKP'ye iki kez oy verdim bir daha asla. Pişmanım, haram olsun. Bu batırmadan devretmez!'58 izlenme
3 şehidin ardından ortaya çıktı: CHP'li Salıcı Yalova'daki IŞİD yapılanmasını 2 yıl önce Meclis'e taşımış36 izlenme
Açlık Grevi'ndeki öğretmenler, Bakan Tekin'in 'yok' dediği dilekçeleri göstererk MEB'e yürüdü!23 izlenme
Sonradan taksitlendirme kaldırılıyor128 izlenme
Bir yılda 62 milyar liralık ihale kapalı kapılar ardında verildi!46 izlenme
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tutuklandı23 izlenme
Bingöl'ü sağanak yağış vurdu, AKP’li Belediye Başkanı evini su basan aileye saldırdı!51 izlenme
Ekonominin ağır topları açık açık uyardı: "Bizi felaket bekliyor"
Suriyeliler Göç İdaresine saldırdı! Çok sayıda gözaltı var!
Veli Ağbaba'dan Komisyon'da Mehmet Şimşek'e tepki: "PTT'nin 2025'te sattığı resmi pul fiyatı 210 TL. En büyük para birimimiz 200 TL, pul alamıyor. Türkiye’nin geldiği nokta bu"
Ucuza su satmak yasak!