
Uygun fiyatlı bu işletmede yolcular kuyruk olurken diğerleri boş kaldı.
İKRAM BİLE YASAK
Kurban Bayramı’nda Gaziantep’e giden yolcular, havalimanı standartlarında uygun fiyatlı sayılabilecek fiyatlarla ürün satan bu işletmeye gittiğinde su ve sandviç satılmadığını gördü. Bu işletmenin su ve sandviç satmasının havalimanı yönetimi tarafından yasaklandığı öğrenildi. Öyle ki işletme Türk kahvesinin yanına ikram olarak verilen suyu bile bulunduramıyor. Bu duruma tepki gösteren bir yolcu, “Resmen vatandaş ucuz hizmet alamasın diye özellikle uğraşmışlar. Bu adam bu fiyata satabiliyorsa, yan dükkandaki de satabilir ama bilerek satmıyorlar. Bizde de kimse ses çıkarmadığı için gücü olan bizi böyle köle gibi kullanıp istediği fiyata ürün sattırıyor” dedi.

Bisküvi markette 20 lira havalimanında 210 lira.
Havalimanı yönetiminin aldığı iddia edilen bu kararın yasal olmadığını söyleyen Tüketici Birliği Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Deniz, “Bir işletmenin rekabet koşullarını zorlayan bir hamle yaparken bu şekilde bir yasakla karşılaşması yasadışı bir yolla engellenmiş. Havalimanı işletmesinin bu harekete ticaret hukukuna da tüketici haklarına da aykırı” dedi.

Yolcu 480 liralık sandviçe mahkum.
Türkiye’de havalimanlarındaki fiyatlar yerli yolcuların yanı sıra yabancıların da tepkisini çekiyor. Daha önce İstanbul Havalimanı’nı kullanan yabancıların ‘fahiş fiyat’ videoları dünyada gündem olmuştu.
Sözcü
Tarih verdi: Sigaraya bir zam daha!60 izlenme
En borçlu belediyeler AKP'li çıktı35 izlenme
Üniversiteden akademik personele "Binali Yıldırım'ı karşılamaya gelin" mesajı!92 izlenme
Savcılıktan Engin Polat ve diğer 3 sanığın tahliyesine jet itiraz!43 izlenme
Sedat Peker, Salim Şen’in ‘tweet’ini paylaşmıştı! ” ‘Evet tam da ben böyle düşünüyorum’ diyor”93 izlenme
Türk Tabipleri Birliği: Fahrettin Koca'nın paylaştığı veriler hatalı!97 izlenme
Son seçim anketi: Kılıçdaroğlu farkı açıyor!60 izlenme
Hayat yandaşa güzel! AKP’li belediyeden yandaşa 1.9 milyon TL’lik suböreği ihalesi46 izlenme
Gazeteciler Barış Pehlivan, Murat Ağırel ve Hülya Kılınç özgürlüklerine kavuştu!
Gerçeği açıkladı: Türkiye’yi görmemiş Suriyelilere vatandaşlık verilmiş !
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sert konuştu: "Beni siyasette devre dışı bırakmak isteyen kişi Erdoğan!"
İstanbul'da tüm vapurlarda ücretsiz internet hizmeti başladı!