İzmir'in 9 Eylül'de düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlama programı kapsamında Tarkan, Gündoğdu Meydanı'nda konser verdi. Tarkan, binlerce kişinin katıldığı konserden aldığı ücreti bağışlayacağını ifade etmişti.
'TARKAN YÜCE GÖNÜLLÜ BİR İNSAN'
Halk TV'de 'Yeni Bir Sabah' programını sunan İsmail Küçükkaya, Tarkan'ın aldığı ücreti üç farklı kuruma bağışlayacağını ifade etti. Küçükkaya, ''Tarkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile konser için bayağı iyi bir para miktara anlaşmış. Rakamı da biliyorum ama açıklamayacağım. Tarkan yaptığı yardımları açıklamayı sevmeyen çok yüce gönüllü bir insan. Bir elin verdiğini diğer el görmesin diyenlerdendir. Konser için anlaştığı parayı Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve yetim çocuklarımıza bakan Darüşşafaka’ya bağışlayacak. Tarkan lütfen kusura bakmasın" dedi.
'DARÜŞŞAFA'DAN AÇIKLAMA'
Diğer yandan Darüşşafaka Cemiyeti sosyal medya hesabından Tarkan'ın bağış yaptığını duyurdu.
Açıklamasında, ''Türkiye’nin Megastarı Tarkan; 9 Eylül’de İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı vesilesiyle verdiği konserin ardından, 159 yıldır nitelikli eğitimle yaşamları değiştiren Darüşşafaka’ya bağışta bulundu'' ifadeleri kuollanuldı.
Yeniçağ
ABD'nin Bağdat Uluslararası Havalimanı’ndaki Victory Üssü’ne saldırı27 izlenme
Cübbeli Ahmet at etini yalanladı ama belgeler ortaya çıktı!185 izlenme
Yandaş Yeni Şafak'ın İmamoğlu paylaşımı alay konusu oldu!57 izlenme
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın 3 yardımcısı çift maaş aldığı ortaya çıktı44 izlenme
Trabzon Of'taki bu röportajlar büyük sonucun ayak sesleri olabilir! 'Ben yıllardan beri MHP’ye verdim. Ama yanlışları gördüğüm için gittim CHP’ye üye oldum. Bundan sonra oyum CHP’nindir'68 izlenme
Gülistan Doku soruşturmasında dönemin başhekimi tutuklandı!30 izlenme
CHP'den Tank Palet çağrısı: "Sancak kaçıyor, Katarlı ortakları çıkaralım"59 izlenme
Mehmet Şimşek: 1 milyon adet Türkçe Olimpiyatları hatıra parası tedavülde213 izlenme
Türkiye, Irak’a 5 milyar dolar kredi, 50 milyon dolar hibe verecek
Metin Feyzioğlu elçilikte Atatürk düşmanını ağırladı!
Ece Üner’den Bakanlığın gönderdiği kreş yazısına sert tepki: "Saf kötülük bu"
Türkiye bunu da gördü! Ucuz ekmek kuyruğundan sonra vatandaşlar Adıyaman'da askıda bayat ekmek kuyruğunda!