Fotoğraf ve görüntüler Adıyaman’dan. Vatandaşlar bir ekmek fırınının önünde dakikalarca bayat ekmeği askıda alabilmek için bekledi.
ANKA’nın haberine göre Türkiye’de ucuz ekmek, yağ, pirinç kuyruklarının ardından bu kez askıda bayat ekmek kuyruğu oluştu. Adıyaman’da çekilen görüntülerde vatandaşlar bir ekmek fırınının önünde dakikalarca bayat ekmeği askıda almak için böyle kuyruğa girdi.
Adıyaman’da bir ekmek fırını hayırseverler tarafından bağışlanan ekmekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıyor. Kentte dar gelirli vatandaşlar, bayatlamış ya da hayırsever vatandaşların parasını ödediği ekmeklerden alabilmek için her gün fırın önünde kuyruk oluşturuyor.
Adıyaman kent merkezindeki bazı ekmek fırınları, gelen yardımlar ve kendi imkanları ile dar gelirli vatandaşlara her gün ücretsiz ekmek dağıtıyor. Fırın önünde sıra bekleyen bir vatandaş, “Bu sıraya giriyoruz, bu Güçlü Ekmek hayrına ekmek alıyoruz. Hayır sahipleri de veriyor. Adam bize yardımcı oluyor, Allah razı olsun” dedi.
AKP'nin kalelerindeki kongrelerde bile kavga eksik olmuyor! 'Parti zenginler kulübü haline geldi!'
Yenidoğan Çetesi davasında 4 tahliyeye savcılıktan itiraz!
Kamuda taşıt saltanatı zirvede!
AKP'de "bedava kömür" krizi
“Yaralı ve ölüm kayıtlarında adı yok, bedeni yok”
Rusya’ya doğalgaz darbesi
Suriyeliler başka Suriyelilere ait bir dükkânı bastı, kavgayı ayırması için Türkler polis çağırdı!
Trump-Erdoğan görüşmesinde kritik detay… Asıl mesaj Beyaz Saray bildirisinde gizli!
Deprem yaratan anket! AKP'de Erdoğan'a tepki!
AKP'li Çekmeköy Belediyesi'nin ihaleleri AKP'li eski yöneticiye!
Zonguldak'ta dehşete düşüren olay: Öğretmene yazılan yazı istismarı ortaya çıkardı
İmamoğlu ile birlikte diplomaları iptal edilmişti: YÖKSİS'ten silindi
Eski Yunanistan Dışişleri bakanından skandal sözler!
FETÖ gitti Menzil geldi! Polis memuru: Menzil tarikatı ve AKP'den tanıdığım olmadığı için komiser olamadım