İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu’nun aracına giren hırsızı eşi Nuriye Fındıkoğlu çıkardı. Aracın içinde yakalanan Suriye uyruklu hırsız kaçmaya çalışmazken, “Ben Suriyeliyim bana dokunamazsınız” demesi dikkat çekti.
Sabah saatlerinde çalıştığı üniversiteye gitmek için evinden çıkan Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, cipine yöneldiği esnada içeride bir kişinin olduğunu gördü. Bunun üzerine cipinin kapılarını kilitleyen ünlü profesör eşi Nuriye Fındıkoğlu ve çevredekilerden yardım istedi. Diğer yandan da olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Nuriye Fındıkoğlu cipin içindeki şüpheliyi dışarıya çıkarttıktan sonra kontrol altına alarak polis ekiplerini beklemeye başladı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Suriyeli Muhammed Y.'yi (24) gözaltına aldı. Yapılan üst aramasında bir adet laptop, araç navigasyonu ve 4 adete cep telefonu ele geçirilen şüpheli Muhammed Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şüphelinin çantasından ise dizüstü bilgisayar, 2 adet navigasyon cihazı, 3 powerbank, 3 flaş bellek, dürbün, hoparlör, 2 anahtar, 2 otomatik kapı aç-kapa anahtarı çıktı.
Bursa'da 4.3 büyüklüğünde deprem! İstanbul'dan da hissedildi!
Eski YÖK Denetleme Kurulu Başkanı Doğan uyardı: "KPSS'de soruları full yapanların tespit edilmesi gerekir"
Andımız’a ırkçı diyen HÜDA PAR dün Erdoğan’a destek kararı almıştı, bugün AKP'li isim Andımız için 'Gayrı İslami marş' dedi
Darülaceze’deki ilginç ilişkiler ağında ‘İsmailağa ve Cübbeli Ahmet’ izleri!
Devletin parasıyla otel yaptılar, her yıl milyonları oraya gömdüler!
Roketsan mühendisinin şüpheli ölümü Meclis'te
542 bin 557 kişinin maaşı kesildi! Kaynak arayan AKP, engelli ve 65 yaş aylıklarına göz dikti!
AKP çalışan anne babalara da düşman! İşte CHP'li belediyelere kreşleri kapatın talimatının belgesi
Hatay'ı 'Arap yurdu' ilan etmişti: Cemil Kılıç'tan Halil Konakçı'ya sert tepki
İstanbul’da 132 kaçak göçmen arıza yapan kamyondan atlayarak kaçtı!
İmamoğlu soruşturmasının başsavcısı Akın Gürlek HSK'ya şikâyet edildi
ABD, YPG/PKK’ya verilen silahları geri alacak mı?
Erdoğan’ın başdanışmanı ‘Başkanlık sisteminde neyiniz varsa üçe katlanacak’ demişti, sonuçlar ortada!
İşte AKP Türkiye'si: Hakkını arayan öğretmenler yerde sürüklenerek gözaltına alındı!