Suriye’de Beşşar Esad’ın kontrolü altındaki bölgelerde hayat normale dönmeye başladı. Yıllar öncesinde başlayan iç savaşta, Esad muhalifi güçlerin ele geçirdiği bölgelerden kaçan milyonlarca sığınmacı ise kaçak bir şekilde Türkiye’ye giriş yaptı.
Sayıları tam olarak bilinmese de AKP hükümetinin açıkladığı 3 milyon civarı rakamların çok üstünde olduğu bilinen Suriyelilerin geri dönüşü için toplumun büyük bir kesimi, muhalefet partileri ve STK’ların baskı yapması sonucunda seçimlerinde etkisi ile bir iki adım atılsa da özellikle metropol kentlerindeki Suriyeliler hem ülkenin demografik yapısını değiştiriyor hem de toplum düzenini bozmaya devam ediyor.
Lazkiye kentinde kaydedilen bu görüntüde Suriyelilerin sahilde güneşlendiği, denize girip eğlendikleri görülüyor.
Yeniçağ
Ucuz et kuyruğunda bekleyen yurttaşlardan tepki: "Bizi yönetenler utansın. Hakkımızı helal etmiyoruz"
Esenler Otogarı'nın İSPARK'a devri durduruldu
Koç Üniversitesi Cem Gürdeniz'in adını sildi, peş peşe istifalar geldi!
Köprü ve otoyol ücretlerine zam!
Seçim öncesi siyasi arena kaynıyor! 3. ittifak kuruluyor. 20 gün içinde açıklanacak!
İmamoğlu vaatlerini sıraladı: 100 bin öğrenciye ücretsiz ulaşım, 100 bin üniversiteliye 15 bin TL destek
F-35'in efsanesi nasıl çöktü? Çinli mühendislerin 'kehaneti' gerçek oldu!
Emekli maaşlarına Ocak 2020’de ne kadar zam gelecek? İşte tahmini rakamlar…
Hastanelere dadanan hırsız yakalandı ve serbest bırakıldı!
Malatya'da 6 Şubat depremlerinden etkilenen 9 bina aynı anda patlatıldı
EKO Köy projesinin altından lüks villa rantı çıktı
CHP’li Erdoğdu’dan flaş iddia: 3. Havalimanı ihalesinde 32 Milyar TL yolsuzluk yapıldı!
Kırklareli Valisi'nin Erdoğan'ı yere göğe sığdıramadığı sözler büyük tepki çekti! "Bizim liderimizin adı Recep Tayyip Erdoğan. Onun atadığı bir valiyim ben"
Sigara içmeye alıştırılan maymun Hatay'dan nakledildi.