Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 28 gündür hız kesmeden devam ediyor. En çok hasar gören şehirlerden biri olan Mariupol'deki son durum Azov Taburu tarafından insansız hava aracı ile görüntülendi. Farklı bölgelerinden dumanların yükseldiği Mariupol hayalet şehri andırırken, Rusya ve Ukrayna askerleri arasındaki çatışmalar da devam ediyor. Hiçbir telefon şebekesinin çekmediği ve internetin çalışmadığı şehirde en az 100 bin kişi tahliyeler için insani koridorun açılmasını bekliyor. Yoğun top atışları ve bombardımana maruz kalan şehirde temel gıda besinlerinin de tükenmek üzere olduğu öğrenildi.
Yunan bakandan birebir destek
Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikolaos Dendias'ın Mariupol'ü ziyaret ederek insani koridor açılmasına öncü olacağını belirtti. Zelenskiy, Dendias'ın insani koridorda birebir görev alacağını söyleyerek, "Avrupalı bürokratlar arasında Mariupol'da açılacak olan koridora birebir destek vererek oradaki insanlarımızı kurtarmaya ve insani yardımların ulaşmasına yardımcı olacak olan Yunanistan Dışişleri Bakanı'na teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
İHA
Antalya'da 2 bin yabancı uyruklu kayıt dışı emlakçılık yapıyor! Yüzde 10-15 komisyon alıp vergi ödemiyorlar
Turhan Çömez Saray'dan AKP'li vekillere giden telefonu açıkladı
Fazlı Tonar isimli gericiden tepki çeken sözler: "Piyano çalmak caiz değil. Zilsiz tef dışında bütün çalgıları çalmak haramdır, günahtır. Hatta tempo tutmak bile günahtır"
Avrupa belediyelerinden İmamoğlu'na destek
Kriz büyüyor: Türklere kapıyı kapattılar, vizede ret oranı yüzde 16'yı aştı, müracaat etmek bile 'başarı' sayılıyor!
EYT'liye hesaplama tabloları: Tazminat neye göre belirleniyor, kimler yüksek emekli maaşı alacak?
Abdullah Gül'ün Erdoğan'a meydan okuduğu ortaya çıktı ! 'Sıkıysa engel olsun, o devir bitti, zamanın ruhu değişti !
Nihal Bengisu Karaca'nın canlı yayında zor anları
Çıkış harcına zam, vize sorunu, dolar kuru... Bakan gençlere 'Bütün dünyayı gezin' tavsiyesi verdi
Çok önemli bir iddia!
Erdoğan, daha önce 'darbeci' ve 'katil' dediği Sisi'ye 'Aziz Kardeşim' diye seslendi
Sevan Nişanyan'dan skandal sözler! “Kürtlerin Türkiye'ye egemen olmaları kuvvetli ihtimal. Türkçü ırkçılık gitgide azalacak”
Binlerce kişi kullanıyor, banka hesaplarınızı kontrol edin! İnat Box vurgunu... 21 ilde operasyon, 27 tutuklama
Atatürk'ün kurduğu THK'ya çökme planı