Hayat pahalılığına ilişkin sokak röportajı sosyal medyada gündem oldu. AKP'li yurttaşlar ile gençler arasında gerçekleşen kavgada 'açlık' sorusu ortalığı karıştırdı.
Röportaj sırasında bir yurttaşın “Çıkıyorlar haberlere, hayvanlar gibi bağırıyorlar, millet açmış… Git, her yerde eleman lazım. Çalışmıyorlar. 2023 bir gelsin benzini biz çıkaracağız, gazı biz çıkaracağız” demesi üzerine “Gazı nasıl çıkaracağız?” sorusu geldi.
Başka bir yurttaşın ise açlığın olmadığını savunarak herkesin hayatından memnun olduğunu söyledi. Yurttaşın, “Hayatından memnun olmayan var mı?” sorusuna “Ben” diyerek el kaldırıp cevap veren genç, çevredekilerin “Sen önce biraz büyü” çıkışıyla karşılaştı.
Evinin önünde çöpden yemek toplayanlar olduğunu gördüğünü söyleyen genç, her şeye zam geldiğini belirtti. 300 liraya bir ayakkabı alamadığını söylerken bir vatandaş, "Ne yapalım şimdi, ölelim mi?" cevabını verdi.
Pamukkale Üniversitesi’nde skandal final sorusu!
Kamu denetçisi Diyanet’in mülakatını liyakatsiz buldu
Halk TV'ye gözaltılara tepki çığ gibi! Sosyal medya tek yürek oldu: "Gazetecilik susturulamaz"
Şırnak'taki peşmerge görüntülerine soruşturma açıldı!
Yurt dışına çıkmak adeta yasak
PİAR Araştırma'dan son seçim anketi: Bugün seçim olsa Türkiye'nin birinci partisi hangisi olur?
MAK Araştırma’dan yeni seçim anketi… AKP’de dramatik düşüş durdurulamıyor
Akaryakıta bir zam daha!
Okul müdürü kız öğrencilere hakaretler ederek etek boyu ölçtü!
İstanbul'da bir kadın daha kâbusu yaşadı: Evine gireceği esnada taciz edildi!
Bakan Koca son tabloyu açıkladı: Can kaybı 5.186, vaka sayısı da 203.456 oldu!
AKP’li Başakşehir Belediyesi'ne 130 milyona yeni başkanlık binası!
Ekmeğe zam yolda, 4 TL’ye satılacak!
Sedat Peker'in ifşa ettiği rüşvet-yolsuzluk ağında çarpıcı iddia: 'İngiltere’de şirket kurup, para yıkama'