Konsey, İsrailGazze savaşı nedeniyle bu ülkelerdeki güvenlik durumunun kötüleştiğini ve İsraillilerin saldırıya uğrama riskinin arttığını belirtti.
Konsey, Türkiye’ye karşı tehdit seviyesini 4’e yükselterek, ülkedeki tüm İsraillilerin en kısa sürede dönmelerini istedi. Konsey, Türkiye’de İsrail karşıtı gösterilerin arttığını ve İsraillilere yönelik şiddet eylemlerinin yaşanabileceğini kaydetti.
Konsey, Fas’a karşı tehdit seviyesini ise 2’ye çıkardı. Konsey, Fas’ta da İsrailGazze savaşına tepki gösterenlerin bulunduğunu ve İsrailli turistlerin ekstra dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
Konsey’in uyarısı, geçen hafta Mısır’da bir polisin iki İsrailli turisti öldürmesinin ardından geldi. Mısır polisi, Kahire yakınlarında bir otelde kalan iki İsrailli turisti bıçaklayarak öldürmüştü. Polisin saldırısının nedeni henüz bilinmiyor.
Yeniçağ
Bir vatandaş 'Oğlumun adı Recep Tayyip, pişman oldum, değiştirmek için mahkemeye başvurdum başıma gelmeyen kalmadı !'1658 izlenme
Erdoğan lince sahip çıktı: Çubuk’taki köylümü düşünüyor musunuz? Sen siyasi istismar için oraya gidiyorsun162 izlenme
Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker'in Kutlu Adalı cinayeti ifadesi ortaya çıktı!18917 izlenme
Vahap Seçer’den kritik uyarılar: "Planlı olarak yüzbinlerce Suriyeli sığınmacı da getiriliyor"30 izlenme
AKP'li başkanların borç kavgası!43 izlenme
Erdoğan'ı Saray'da buram buram terletecek anket! 2 partinin oyları farkı yarattı13 izlenme
AKP'li Bakanın 'Köprü pahalı' diyenlere cevabı "Pahalı diyen geçmesin!"701 izlenme
Abdüllatif Şener: "Türkiye'de korkunç bir yolsuzluk çarkı var"42 izlenme