İşte AKP'nin Yeni Türkiye'si! Ucuz et ve ekmekten sonra yumurta kuyruğu

16 izlenme 26 Şubat 2025
Reklamlar

Hemen her şeye gelen zamlar karşısında gıda ihtiyacını bile karşılayamaz hale gelen yurttaş, ucuz gıda kuyruklarında ömür çürütmeye devam ediyor. Ucuz et ve ekmek kuyruklarından sonra bu defa da ucuz yumurta kuyruğu yaşandı. Çoğunluğu emeklilerden oluşan yurttaş, ucuz fiyata 1 koli yumurta alabilmek için saatlerce kuyrukta bekledi.



Gıda sektöründe yaşanan fiyat artışları nedeniyle vatandaşlar ucuz et ve ekmek kuyruklarından sonra şimdi de ucuz yumurta için de kuyruğa girdi. 

Yeni Proje 2025 02 26T121703.817

Vatandaş, kahvaltıların vazgeçilmezi, çocukların gelişimindeki en önemli gıda maddelerinden yumurta için de artık kuyruğa giriyor. Enflasyon ve dövizdeki yükseliş girdi maliyetlerini artırdıkça yumurta fiyatı da katlandı. Vatandaş da çareyi, ucuz et ve ekmek kuyruklarından sonra ucuz yumurta için de kuyruğa girmekte buldu. Ankara’da İş Yurtları Kurumu Halka Açık Satış Mağazası’nda piyasaya göre biraz daha ucuza satılan 30’lu yumurta için vatandaşlar sabah saatlerinde kuyruğa girdi. 

Yeni Proje 2025 02 26T121743.017

115 TL'den satışa sunulan 30'lu koli yumurta için kuyruğa giren vatandaşların çoğunluğunun emekli olması da dikkat çekti. 

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ecdada büyük vefasızlık! Erdoğan 'gülme anı' hakkında konuştu: Şeytani bir kampanya Yenikapı’dan notlar: Eski kalabalıklar yok, öğretmenler lise öğrencilerini getirdi Bakan 'Kesinti yok' dedi; Büyükşehir Belediye Başkanı yayında hattan düştü