Sosyal medya bu videoyu tartışıyor: Müşteri silah mı çıkarıyordu, para mı?

42 izlenme 20 Haziran 2023
Reklamlar

Sosyal medyada paylaşılan kamera görüntüleri tartışma yarattı. Müşteri silah mı çıkarıyordu para mı...



Sosyal medya sayfası Twitter üzerinde paylaşılan görüntüler tartışma yarattı.

Kamera kaydında küçük esnafa gelen bir şahısın ürün gösterildikten sonra elini gömleğinin altına atmasıyla dükkanda bulunan esnafın adamı bir anda karnından vurduğu görüldü. Şahsın gömleğinin altından silah mı yoksa para mı çıkardığı üzerinden tartışma başladı.

Görüntülerde ise esnaf tarafından karnından vurularak yere yığılan adamın geçirdiği kanamanın normal olmadığı görüntülerin kurgu olabileceği yorumları yapıldı.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Köylü dere suyuna para ödeyecek! Hayaldi, gerçek oldu! A Haber yine çığır açtı! Metro olmayan ilçeye 'metro kalabalığı' haberi! Konya Cennet Yolcuları Kreşi'nde yıl sonu etkinliği 'çocuklara sarık-cübbe giydirdiler !' AKP’li aday son kozunu oynadı: 2 bin lira için birbirlerini ezdiler, akın ettikleri çadırda isim listesi tuttular!