İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı toplantısı sonrası yayınlanan ve ortak adayda uzlaşıldığını belirten metine imza atmasına rağmen parti kurmaylarıyla yaptığı toplantının ardından Millet İttifakı’nın “noter” olduğunu ifade ederek ittifaktan ayrıldı. Akşener konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a adaylık çağırısı yapmıştı. Siyaset Bilimci Özgün Emre Koç Akşener’in bu çağrısının CHP’yi parçalamaya yönelik bir hamle olduğunu değerlendirdi. Koç, Akşener’in açıklamalarıyla ilgili, ” Bu yeni bir siyasi yürüyüş konuşmasıydı. Biz buradan yeni bir siyasi dalgalanma yaratacağız. Bu dalganın üzerine binip yükseleceğiz. CHP’den oy kopartacağız hatta CHP’yi böleceğiz. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na çağrı yapmanın anlamı budur. Biz oradan bir kesimi koparıp alacağız ve buradan yürüyüp gideceğiz. Hesap buydu. Şu an ne olacağı yönünde bir plan olduğunu düşünmüyorum ” değerlendirmesini yaptı.
Tele1
5 yaşındaki öz oğluna cinsel istismarda bulunan AKP'li isim tutuklandı!
Akit yazarından skandal Pınar Gültekin yazısı: Cinayeti CHP'ye ve laikliğe bağladı!
1500 yıldır uykudaydı... 5 ilimizi içeren 7'lik deprem çemberi yeniden aktifleşti
Esenyurt Belediyesi’nden örnek yardım
Tarım Bakanı 300 tır et'in 'ihalesiz' ithal edildiğini kabul etti ! Soruyu soran muhabire de çıkıştı !
Binali Yıldırım Kandil’in sözünü tekrarladı: Vatandaşlık tanımı değişsin (Anayasadan Türklüğün çıkarılması) ve Ankara'dan kontrol etmek yerine yetki devrinin yapılsın (özerklik) istedi!
Asgari ücret artacak mı? Yeni Gelişmeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu!
Elektrik şirketi yazılım oyunuyla dolandırdı, faturayı da halka ödetti!
Ali Yerlikaya’nın konutundan iki yabancı adına kayıtlı iki ikâmet izni çıktı
Erdoğan'a Atatürk yanıtı: Biri not yazsın önüne koysun
Türkiye sınırına gelen Suriyeli şarlatanın sözleri tepki çekti: 'Türk duvarını yıkacağız'
Emekli maaşı ve asgari ücret 5 ayda mum gibi eridi
Sağlık Bakanı açıkladı: 40.444 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 4.751.026'ya, can kaybı da 39.398’e yükseldi!
Emekli ikramiyeleri böyle eridi: 4 yılda enflasyon yüzde 181 artarken emekli ikramiyeleri yüzde 10 artabildi!